2777
2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 40 پست
با این اخلاقی که ازشون گفتی واقعا من باشم پونصد تومن بیشتر نمیدم.

والا بخدا لیاقتم ندارن شوهرم گفت زشته

منم گفتم رک ب عمه هات میگم والا  اینا احترامی بچه من نزاشتن ک من کادو خوب بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منکه گفت بمنچه مگه برا منهمن چند روز قبل از عروسی رفتم بهش گفتم مادر مگه ما چیکار کردیم ک ق ...

😂😂😂😂زورشون میاد 

من جاریم براش مبل راحتی خریدن بابای من گفت دوست دارم خونه دخترم مبل استیل باشه پس خودم میخرم و برام مبل خوب خرید با میز ناهار خوری 

انقدر زورشون میومد مادرشوهرم میگفت مبل جاریت بهترینههه منم گفتم خب برای منم تخت بهترین بخر عیب نداره که

بعد جاریم چرخ خیاطی نداشت من مامانم خریده بود.جاریم گفت آخه بگو برای چیشونه وقتی هم بلد نیستن باهاش کار کنن و...بعد لباس آورده بود خونه مادرشوهرم براش بدوزه 

گفتم برای اینه که برای یه لباسی آدم نره در خونه ی اینو اون همش بعدم کسی که میخره حتما کار باهاش رو هم یاد میگیره  مادرشوهرم هم خندید و‌لال شد 

یا مادرشوهرم ارکوپال داشت جاریم کلا یه سرویس ۱۸ نفره چینی با سفال ۶ نفره.من چینی ۲۴ داشتم ارکوپال ۱۸ سفال ۶ 

جاریم مارو دعوا کرد عروس مهمونی خونشون ظرف کن اورد دو جور چید.بعدا گفت آخه اینهمه ظرف برای چگونه می‌خرن ۲۴ نفره الکی.گفتم اتفاقا ما هم نمی‌خواستیم زیاد بخریم از وقتی عروس مهمونی دعوتمون کردی خونتون مامانم گفت برم ۲۴ نفره برات بخرم کم نیاد😐🤣🤣🤣🤣🤣خفه شد دیگه 

😂😂😂😂زورشون میاد من جاریم براش مبل راحتی خریدن بابای من گفت دوست دارم خونه دخترم مبل استیل باشه پ ...

اووووفی خوب زدی سر پوزشون منکه شمر خدا اصلا نمیان خونم

اووووفی خوب زدی سر پوزشون منکه شمر خدا اصلا نمیان خونم

من که جدا شدم کلا.اونا باز میگفتن منم جواب میدادم اونا هم جواب میدادم با همم خوب میشدیم اما شوهرم که مسخره کرد و گفت زورم اومد واقعا

من که جدا شدم کلا.اونا باز میگفتن منم جواب میدادم اونا هم جواب میدادم با همم خوب میشدیم اما شوهرم که ...

منم دوسال قهر بودم دیگه بچم ک بدنیا اومد اشتی شدیم والا پشیمونم