2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا نمیدونم لابیا تو سن بالا مثلا سی سال چه جوری باشه کرماله

مثلا ی خانومی اینجا میگفت عمل کرده 

میگفت توحالت عادی که سر پا وایمیستادم لابیاهام ۴ سانت بیرون بود 

باید چیزی مشخص نباشه؟

مال خودش حالا خیلی خوبه؟ آدمیم دیگه قرار نیست همه چیزمون 100 باشه اولش خجالت میکشی ولی بعدش عادی میش ...

والا اینقدر تو اینستا و ...دیدم میگن واسه ما مثل بچه ها و نوزاداس ادم ب خودش شک میکنه

میدونم میگم پیش خودش شاید بگه

خب بگه، چه اهمیتی داره؟ اگر خودت قبول کرده باشی که لابیا هات طبق مد نیستن یا تیرگی داری دیگه از فاز خجالت زدگی در میاد، صرفا میشه یه حقیقت، اصلا بقیه تو ذهنشون هرچی می‌خوان بگن، تا وقتی توی نگاه یا حرفاشون مشخص نیست فاقد اهمیته، به هرحال همه که طبق معیار زیبایی روز نیستن، چون حالا طبق مد و زیبایی نیستی یعنی نباید از خدماتی که برای راحتی ارائه میشه استفاده کنی؟ بیخیال باش دخترررر

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خب بگه، چه اهمیتی داره؟ اگر خودت قبول کرده باشی که لابیا هات طبق مد نیستن یا تیرگی داری دیگه از فاز ...

میدونی اینقدر دیدم تو اینستا یا ...نیگن واسه ما مثل نازاده و اصلا لابیا هامون مشخص نیست یا .... ادم از خودش بدش میاد 

با این که واقعا مشکلی هم نداره و از نظر خودت اوکیه

میدونی اینقدر دیدم تو اینستا یا ...نیگن واسه ما مثل نازاده و اصلا لابیا هامون مشخص نیست یا .... ادم ...

منم الان چند وقته دارم میشنوم، تا پارسال اصلا نمی‌دونستم قضیه چیه، خدا می‌دونه چه اتفاقی افتاده لابیای کوچیک مد شده، من از یه خانمی شنیدم زن های شرقی اصولاً لابیا های بزرگی دارن یعنی بخاطر فرق نژادی هست، از این بگذریم از نظر من لابیای کوچیک زشته اصلا اون ناحیه بدون پوششی که لابیا میده یه جوری میشه....

نمیدونم دقیقا این ماجرای نوزاد و اینا که میگن چه شکلی میشه، واقعیت هرگز هم دلم نمی‌خواد بفهمم، اصلا نمیدونم چرا باید آدم بره یه تیکه از بدنش که برای لذت بیشتر هست و مفیده رو ببره، یکی از تاپیک های خودم که با عنوان این خانم آگاهی جالبی داده معرفی یه مطلب راجب همین قضیه هست

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

منم الان چند وقته دارم میشنوم، تا پارسال اصلا نمی‌دونستم قضیه چیه، خدا می‌دونه چه اتفاقی افتاده لابی ...

والا منم نمیدونستم به خدا اینقدر شنیدم دیگه روم نمیشه برم لیزر میگن نکنه برم پیش خودش بگه چرا اینجوریه 

میگن اون قسمت داخلی واسه ما اینقدر کوچیکه که اصلا از قسمت بیرونی ،بیردن نمیزنه

والا منم نمیدونستم به خدا اینقدر شنیدم دیگه روم نمیشه برم لیزر میگن نکنه برم پیش خودش بگه چرا اینجور ...

چرت میگن، اگرم راست بگن مبارکشون، به هرحال هر چیزی مد میشه یه سریا دارن یه سریا ندارن، سعی کن بدنت رو به چشم یه چیز زیبا ببینی، این مشکلت رو حل میکنه، به زیبایی یا متعارف بودن خودت شک کردی، باور کن عادی هستی، هزار جور آدم می‌ره زیر دست اپراتور، تفاوت عادیه، با خیال راحت برو و از نتیجه یه نفس راحتتتت بکشششش

وااااقعا ازت ممنونم خیلی حرفات ارومم کرد ❤️

خداروشکر عزیزم، برو لیزر عین خیالت هم نباشه💖