2777
2789
عنوان

حس بغض در گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 23 پست
چیکار کردی خوب شدی 

منبع استرس رو بین ببر ادمهای سمی اطرافت باعثشن برای من بیشتر از محل کارم بود محل کارم رو عوض کردم‌.نسبت به ادمها بی تفاوت شدم اصلا برام حرفها شون مهم نیست فقط نگاهشون می کنم.حرفهاشون از سریع از مغزم می پره ثانیه ای بهشون فکر نمی کنم.اینم درمان فکری.اگه تونستی درمان بشی زندگی بهتری رو تجربه می کنی.

اسم علمیش گلوبوسه علتش رفلاکس پنهان معدهس رفتم دکتر گوارش اندوکسپی کرد .از 4تا کرید گرید یک بودم بهم ...

ممنونم عزیزم لطف کردی اصلا خیلی بده من شاغلم کل روز مشغولم ولی کلا انگار یه چیزی گیر کرده تو گلوم یه چیزی مثل بغض 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منبع استرس رو بین ببر ادمهای سمی اطرافت باعثشن برای من بیشتر از محل کارم بود محل کارم رو عوض کردم‌.ن ...

می‌دونی من حس میکنم باعثش شوهرمه چون خیلی از حرفها مونده دلم بهش بگم متاسفانه نمیشه حذفش کنم 

اره برای منم یه درصد بقیه مهم نیست 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
می‌دونی من حس میکنم باعثش شوهرمه چون خیلی از حرفها مونده دلم بهش بگم متاسفانه نمیشه حذفش کنم  ...

برای من  از سفر با خانواده همسرم شروع شدمنم نمی تونستم به شوهرم بگم دلخوری هامو  چون دلم نمی اومد ناراحتش کنم و اون اصلا گوش شنیدن انتقاد رو نداره تبدیل به بغض شد 

زودتر حلش کن واگر نه سالها درگیرشی  سعی کن رها بشی من می فهممت به خودت کمک کن. .نعنا و بار اهنگ رو امتحان کن دو شب اگر بهتر شدی ادامه بده اسید معده به ته گلوت می خوره و ملتهب می شه این رفلاکس اسمش پنهانه نمی فهمی ترش کردی ولی فقط نتیجه ش می شه بغض در گلو .این رفلاکس عصبیه.

برای من  از سفر با خانواده همسرم شروع شدمنم نمی تونستم به شوهرم بگم دلخوری هامو  چون دلم ن ...

دقیقا اینم هیچوقت گوش شنوا ندارع تازه یه زبون داره به چه بزرگی همیشه اصلا منم حوصله بحث ندارم فقط یه بار میگم هرچیزی باشه قبول کرد که کرد نکرد دیگه فقط خودخوری میکنم انکار اژدهای درون میشه 

نعنا باید تازه باشه ؟ یا با نعنا خشک هم میشه؟ 

من به طور کامل خوب نشدم ولی 80%خوب شدم..

خدارو شکر عزیزم برای منم چند روزه اینجوریم اولش از موقعی که شب میخواستم بخوابم شروع شد بعد الان روزا هم حسش میکنم 

نمی‌دونم دکتر برم یا نه

دقیقا اینم هیچوقت گوش شنوا ندارع تازه یه زبون داره به چه بزرگی همیشه اصلا منم حوصله بحث ندارم فقط یه ...

دخترم درمان رفلاکس دکتر نور بخش رو سرچ کن دستور اصلیش با عرق نعناس من نعنا خشک می جوشوندم صاف می کرد بعد بارهنگ می ریختم خنک که می شد عسل می ریختم فقط اگه حس کردی بدتر شدی نخور

دخترم درمان رفلاکس دکتر نور بخش رو سرچ کن دستور اصلیش با عرق نعناس من نعنا خشک می جوشوندم صاف می کرد ...

باشه ممنون عزیزم لطف کردی