2777
2789
یعنی نمیترسی خدایی؟امپول فشارمیگن دردوشدیدترمیکنه...

نه من پرستارم سر زایمان بودم. آمپول فشار همون اکسی توسینه به جای اینکه بدنت به طور طبیعی ترشح کنه به طور مصنوعی وارد بدنت میکنن تا انقباضا شروع بشه و اشتباهه که دردش چند برابره. فقط نترسید و جیغ نزنید و نفس عمیق بکشید اینجوری پرستارا و ماماها هم بیشتر کمکتون میکنن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
نه من پرستارم سر زایمان بودم. آمپول فشار همون اکسی توسینه به جای اینکه بدنت به طور طبیعی ترشح کنه به ...

پس چرا همه جاوتوسایتانوشته دردش بیشترومصنوعی؟؟چه جوری بایدنفس بکشیم؟من خودم وقتی استرس دارم نفسم قطع میشه...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من پرستارم سر زایمان بودم. آمپول فشار همون اکسی توسینه به جای اینکه بدنت به طور طبیعی ترشح کنه به ...

تاچندساعت وچندبارامپول ومیزنن؟وچه موقع سز میکنن؟۲۴ساعت بایدبگذره؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
پس چرا همه جاوتوسایتانوشته دردش بیشترومصنوعی؟؟چه جوری بایدنفس بکشیم؟من خودم وقتی استرس دارم نفسم قطع ...

سایتارو ول کنید. بین انقباضا که درد ندارید فقط نفس عمیق بکشید و موقع دردا اگه موقع زایمانه و رفتید رو تخت زور بزنید. همین. وقتی جیغ نزتید ماماها و پرستارا هم اعصابشون خورد نمیشه و کمکتون میکنن بگید کمرتونو ماساژ بدن. دردا میگیره و ول میکنه و همین که سرش بیاد بیرون تمومه شاید ۱۰ دقیقش خیلی زیاده دردش

تاچندساعت وچندبارامپول ومیزنن؟وچه موقع سز میکنن؟۲۴ساعت بایدبگذره؟

موقعی سزارین میکنن که ببینن سر بچه وارد کانال نشده و خطر خفگی وجود داره. یا با وجود دارو درد شروعدنمیشه و خطر دفع مدفوع هست. اکسی توسینم به صورت انفوزیون یعنی تو سرم میذارن میره تا وقتی درد بگیره. 

موقعی سزارین میکنن که ببینن سر بچه وارد کانال نشده و خطر خفگی وجود داره. یا با وجود دارو درد شروعدنم ...

ممنون عزیزم من معاینه م کردگفت یک سانت به زوربازشده بچه هم بالاست...میترسم خیلی اذیت شم...

خصوصی میری؟

نیمه خصوصی...بچه هنوزنیومده تولگن ولی دکترم ازایناست که میگه فقط طبیعی...

نیمه خصوصی...بچه هنوزنیومده تولگن ولی دکترم ازایناست که میگه فقط طبیعی...

حالا از دولتی بهتره ببینن نمیتونی سز میکنن. دکتر منم میگه فقط طبیعی گفتم تو رو خدا نتونستم سز میکنی گفت آره. آخرین سونو کی دادی؟

حالا از دولتی بهتره ببینن نمیتونی سز میکنن. دکتر منم میگه فقط طبیعی گفتم تو رو خدا نتونستم سز میکنی ...

اخرین سونو ۳شنبه دادم سرش پایین بود وزنشم۳/۵۰۰