خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کنم سردتر از ایجا باشه لباس گرم بردار بچه ها تو سایت میگفتن تبریز برف اومده یه جاهاییش سرد شده نمیدونم راستش درست میگن یا نه ولی در کل اونجا سرد تره
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
مث اونجا که به رحمت گفت خرس رفت خیلی منتظر شد بیای دید نیومدی رفت😂😂🤣
اره 😂 حالت دعوایی یا اونموقع که رفته بود ترکیه سوار بالون شده بود چقدر عالی دلم میخواد زوزه بکشم 😂 چه منظره ای
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور