2777
2789
عنوان

آنتالیا

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو رویاهاش رفت بابا تاپیک های در مورد خساست شوهرش زد بخون زود باور نباش به زور یه بار دوتومن بهش داد ...

آنتالیا چیزی نیست که بخوای به اینم حسادت کنی گلم بازم میگم تو برو نازایی و بی شوهری و بدبختیات و درمان کن 😂😘

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

اخه بنده خدا حداقل میخوای تاپیک فیک بزنی نگاه تاپیک های قبلت کن لو نری باحقوق چندر غازت میخوای بری ی ...

@niniyar‍ 

ایشون تاپیکای منو منحرف میکنن و همش راجب من تاپیک میزنن لطفاً رسیدگی کنید

نمیدونستم ، تا برم بخونم

پول ترم دانشکاه کل خرج خودشو خودش میده شوهرش هراز تومنم نمیده تاپیک هاش هست انتالیا کجا بود🤣🤣🤣حتی تو یکیشون گفت شوهرش گفت طلاهاتو که با پول خودت میخری به مادرت ندی😂😂😂اینقد خسیس

پول ترم دانشکاه کل خرج خودشو خودش میده شوهرش هراز تومنم نمیده تاپیک هاش هست انتالیا کجا بود🤣🤣🤣حتی ...

جدا؟ من طلا میخرم باید بیام به تو داغون و با اون وضعیت زندگیت بگم طلا هامو کجا بزارم؟ 

اره دست شو رو می کنم برا اون😢😂👍@niniyar تاپیک هاش فیک رسیدگی.

هرچقدر راجب من تاپیک بزنی  بوی گند زندگیت نمیره عزیزم هیچ فایده ای ندارد بابات همون پدره مادرم همونه که هرروز نفرینش می‌کنی زندگیت تغییر نمیکنه 

چه جالب بازم بگو منم برم بخونم؟

همون تاپیک هات که از خساست همسرت درد دل کردی حسابی روانتو بهم ریختم مشخص برات کافیه دستتو رو کردم بسته😅😅🤣👍دیگه جوابتو نمیدم گفتم من زبون خرهارو نمی فهمم بحثم زبون محلیت چیزی میگی فقط خودت می فهمی پس روی من اثر نداره همین که فشاریت کردم هی میای منو لایک می کنی یعنی درگیر منی  همش برام کافیه مشخص خوب تونسنم روانتو بهم بریزم🤣🤣👍هرچی ریپلی کنی نمیخونم😅🤣داغون شدنت برام کافیه