2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت تا حالا تجربه نکردم😅

تقصیر خودم بود دنبال یه شغل دیگه بود فرم مدلینگ پر کردیم به اصرار من قبول شده وایی نینسنصنصتسی

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

کنسله😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

یعنی قبول کنه خودشیفته میشه بدبخت میشم🤧دنبال کار دوم بود به اصرار من فرم مدلینگ پر کردیم قبول شد

خواهر بیکاری خدایی؟

من همسرم مغازه زنونه فروشی داره

قیافش خیلی معمولیه بخدا خانوما دیوونمون کردن‌دیییونه ها

بعد تو قشنگ خودتو انداختی تو بدبخیت

پارتنرت قیافش خوبه؟چون جدیدا هرچی مدل میبینم آدمای عجق وجقین از اونور هم توی عشق ابدی همه مدل بودن ب ...

اره خوبه همینجا عکسشو گذاشته بودم تعریف کردن همه 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

خواهر بیکاری خدایی؟من همسرم مغازه زنونه فروشی دارهقیافش خیلی معمولیه بخدا خانوما دیوونمون کردن‌دیییو ...

شوهرمن ۴۰روردکرده حتی پیشنهادرابطه جنسی هم دادن بهش 

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

خواهر بیکاری خدایی؟من همسرم مغازه زنونه فروشی دارهقیافش خیلی معمولیه بخدا خانوما دیوونمون کردن‌دیییو ...

نگاه کن ، واقعا نمیدونم این خانوما چی میبینن میپرن وسط زندگی ادم . متنفرم از این زنا ، من خودم از دور پارتنرمو میپام،تو شغلش خانوم زیاده😭

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅