2777
2789

پارسال رتبه هارو بالا داده بودن قبولی ام با رتبه های بالا شدع بود امسال بنظرتون چطور میشه قبولی ها

نه پارسال با رتبه بالا قبولی نداده بود من هرچی دیدم مثل همیشه بوده 

کس خاصی رو دیدی که اینجوری که میگی بوده با چه رتبه ای چی قبول شده؟

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه پارسال خیلی با ۴٠۲فرق داست

نه تقریبا من هر کسی رو که دیدم نتیجش با اون رتبه ای که سنجش داده درست بوده و تغییر نکرده بود

فقط ترازی که داده بود با رتبش فرق داشت 

مثلا 402 با همون تراز403 رتبه خیلی بهتری داده بود ولی قبولی من ندیدم تغییر کرده باشع

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نه تقریبا من هر کسی رو که دیدم نتیجش با اون رتبه ای که سنجش داده درست بوده و تغییر نکرده بودفقط تراز ...

یعنی مثلا پارسال با ۴۱هزار کشوری پرستاری ازاد تهردن اورده 

امسالم میاره)؟!