2777
2789
از حالا حرفتو نمی خونه؟یعنی دلتنگت میشه یا مدرسه رو دوست نداره؟؟؟؟یعنی چی؟

اصلا قبلا واسه مهد رفتن نمی‌گفت من مادر دارم نمی‌دونیم دوماه چش شده انگار اضطراب جدایی داره

یادمه کلاس چهارم ابتدایی بودم و از مدرسه متنفر شدم

تابستون که بود گریه میکردم که توروخدا بزارید نرم مدرسه

یادمه چند باری صحبت کردن خانوادم باهام دیدن کوتاه نمیام اصلا باهام لج نکردن گفتن باشه نرو

حتی یادمه یه روز هم نرفتم بعدش دیدم تو خونه بیکارم و خوش نمیگذره بهم فرداش رفتم مدرسه

اصلا لج نکن باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه کلاس چهارم ابتدایی بودم و از مدرسه متنفر شدمتابستون که بود گریه میکردم که توروخدا بزارید نرم م ...

چجوری بفهمم دلیل اصلیش چیه آخه بچه ای نبود آویزون من باشه یک ماهی هست اینجوری شده، باورت میشه روز جشن بردمش بعد ظهرش تب کرد 

چجوری بفهمم دلیل اصلیش چیه آخه بچه ای نبود آویزون من باشه یک ماهی هست اینجوری شده، باورت میشه روز جش ...

دلش برای تو تنگ میشه یا کلا درس و مدرسه دوس نداره؟

اگه دلش برات تنگ میشه چند روزی از مدیر اجازه بگیر بشینی تو کلاس یا راهرو بعدش عادت میکنه میبینه بقیه ماماناشون نیستن دیگه بهونه نمیاره

از طریق داستان وفیلم بهش یاد بده، اینطوری غیر مستقیم بهتره.

فیلم شادی کودکان تو مدرسه وبازی کردن هاشون را نشونش بده.

یا داستان بچه هایی که مدرسه نرفتند وبی سواد موندن را با هم ببینید.

اگر اضطراب داره، بگو منم میام وتو حیاط مدرسه میشینم تا تو بیایی وببینی که من اینجام.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

منم اینجوری بودم   ترفند اون زمان میدونی روی من چی پیاده کردن ک موندم تو مدرسه؟  اول پیش معلم مهربونی بودم ولی بیقرار بودم میگفتم نمیخوام میخوام برم با مادرم خونه   بعدش منو بردن ی کلاس معلمش بهم اخم کرد منم با کیف زدمش فرار کردم توی کلاس قبلیم ک معلمش مهربون بود دیگه آروم گرفتم

هر روز صوت زیارت عاشورا با صدای کم پخش کن، صدقه هم بده، خیلی آرامش میاره

انشاءالله دختر نازتون هم آروم میشه ومیره مدرسه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

دلش برای تو تنگ میشه یا کلا درس و مدرسه دوس نداره؟اگه دلش برات تنگ میشه چند روزی از مدیر اجازه بگیر ...

عاشق درس و کتاب و نقاشیه، نمیدونم دلیل اصلیش چیه باید برم با مدیریت صحبت کنم مدتی با من همکاری کنن 

عاشق درس و کتاب و نقاشیه، نمیدونم دلیل اصلیش چیه باید برم با مدیریت صحبت کنم مدتی با من همکاری کنن

آره با مدیر حتما صحبت کن

با دخترت هم مفصل حرف بزن از زبونش بکش بیرون که چرا نمیخواد بره مدرسه

ولی در هر صورت اصلا دعواش نکن و تند برخورد نکن چون بدتر میشه و ممکنه کلا دیگه از مدرسه متنفر شه

انقد براش جایزه گرفتیم ب چشمش نمیاد میگه من به مدرسه تعلق ندارم

چه بچه فلسفی داری 😂

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️