2777
2789
هیچکی نبود جدا از این از بس استرس داشتم و سرزنشم کردن که تو ماشین نداری برا چته و... قیدشو زدم

نه نه اصلا بیخیال نشو مگه دیوونه ای

برو اموزشگاه بگو همراه ندارم قبول میکنن 

یادت باشه این زندگی توئه و هیچکی قرار نیست واسه زندگی تو دل بسوزونه به جز خودت 😐😐😐

بیخود ،چرا قیدشو بزنی ؟! خب بگو در اینده میخرم ماشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نه اصلا بیخیال نشو مگه دیوونه ایبرو اموزشگاه بگو همراه ندارم قبول میکنن یادت باشه این زندگی توئه ...

دو ساله که نرفتم و کلا یادم رفته و هیچکی نیست که یادم بده و کلا استرس زیادی رومه طوریکه الان کل بدنم یخ کرده

دو ساله که نرفتم و کلا یادم رفته و هیچکی نیست که یادم بده و کلا استرس زیادی رومه طوریکه الان کل بدنم ...

مگه میخوای آپولو هوا کنی دختر

یادت میدن دیگه، همه که از اول بلد نبودن

اگه بخوای کم بیاری و بگی نمیتونم ، هیچوقت نمیتونی

استارتر قشنگ با ماشین میتونی جاهای شلوغ و کوچه پس کوچه رانندگی کنی؟؟

نه من قبل کلاسام سوار ماشین نشدع بودم کلا درحد نمیدونستم گاز چیه دنده چیه بعد ۱۲جلسه کلاسم یاد گرفتم اما خوب نه بعد میخوام باز کلاسای آموزشگاه رو بگیرم قیمتش زیادع

کی گفته یک وخورده ای

تهران ۷۰۰ یا ۷۵۰جلسه ای آمار گرفتم

دوسال پیش کل هزینه م ۶۲۰۰ شد از اول تا قبول شدنم

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

کی گفته یک وخورده ایتهران ۷۰۰ یا ۷۵۰جلسه ای آمار گرفتمدوسال پیش کل هزینه م ۶۲۰۰ شد از اول تا قبول شد ...

من شیرازم ثبت نامم شد ۱۰تومن تابستونم اسم نوشتم کلاسا ۷۰۰

من شیرازم ثبت نامم شد ۱۰تومن تابستونم اسم نوشتم کلاسا ۷۰۰

یا خدا چقد زیاد شده اون موقع کلاسا ۲۰۰ بود

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

نه من قبل کلاسام سوار ماشین نشدع بودم کلا درحد نمیدونستم گاز چیه دنده چیه بعد ۱۲جلسه کلاسم یاد گرفتم ...

اها سر اون پرسیدم ک میخواستم بدونم اگه از قبل بلد بودی تو چ مرحله ای اقدام کردی برای گرفتن گواهی نامه. والا من الان نزدیک ی ماهه هفته ای دوبار با ماشین خودمون داریم میریم جاهای خلوت ماشین میرونم یا تو خیابونایی ک سالی ی ماشین در حال گذره میخواستم بببینم چیکار کنم ترسم بریزع شوهرم میگع وقتشه بری تو خیابونای شلوغ و ترافیک رانندگی کنی ولی من میترسم 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤