2777
2789
عنوان

چرا روم نمیشه به شوهرم اینا رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 9187 بازدید | 139 پست
چه شوهرهای کم رویی😂😐فک کنم فقط مال من میخاس منو بخوره 😂😂

وای اره اولین باری که باهم چت میکردیم حرفای مثبت ۱۸ زد بهم🤦‍♀️فردای عقد هم........🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست عزیز تو کاری نکن اون باید شروع کنه که ظاهرا یخه ، عقدین یا نامزد ؟ اگه نامزد که زوده

نامزد

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
از من به تو نصیحت ، بزار مرد پیش قدم بشه ، اگر تو پیش قدم بشی بعدا خیلی خودتو سرزنش می‌کنی حتی اگه ش ...

میترسم وارد زندگی باهاش بشم نتونه انتظاراتمو برآورده کنه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
نگاااا وقتی میبوسی بوس رو طولانی کن  تو بغلش ک رفتی برو رو پاش بشین قشنگ بعد ببوسش کم کم برو ...

چقد زشتع اینجا راهکاره جنسی میدی تو سایت پر مرد و بچه ! 

#حیا‍ 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اولین کار برو پیش یه متخصص زنان ببین چه بلایی سر خودت آوردی 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

😂یه جور با احساس خوندم کاش شوهرم پیشم بود🤦‍♀️

منم دلم خواس کم رویی و بذارم کنار این کار و کنم😂

اولین کار برو پیش یه متخصص زنان ببین چه بلایی سر خودت آوردی

رفتم 

نترس، هیچ مردی نیس که دلش نخواد، اما بزار خودش پیش قدم بشه به موقعش هم قشنگ تره هم تو بعدا حس بدی ند ...

امیدوارم سرد نباشه

رفتم

نداشتی؟ اگه بچه بودی که ترمیم میشه

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

جلوش یه لباس باز بپوش یا یه عکس اون مدلی بفرست براش خودش راجبش به حرف میاد😂

لباس باز بهتره عکس روم نمیشه😂😂