2777
2789
عنوان

دوست داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
بله چون واقعا احساس میکنم با سواستفاده از مردم اون درامد به دست میاد البته مطمئن نیستم کاملا اینطور ...

خودمم دوست ندارم با استوری گذاشتن از داشته هام و...یکی دلش بخواد و آه بکشه و درآمدم از این راه باشه ولی کلا پول خوبی داره 

بلاگرا اگه چشم می‌خوردن که ادامه نمیدادن حتما براشون میصرفه

خوب خیلی عمل زیبایی هم دارن واسه جذاب شدن ، اگه قسمت چشم زخم هم کنار بذارم اعتمادبه نفس چهره شدن ندارم🤣

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا؟

آدم به خونشم پرده نصب می‌کنه، اگه سر سفره باشه درم باز باشه همسایه رد بشه درو میبنده،یه حریم شخصی داره.

اشتراک زندگی با بقیه اللخصوص از طریق فضای مجازی از نظر من دردسرهای خودشو داره، حتی یه جایی ممکنه باعث شه تبدیل به آدم عقده ایی بشی.

یه مورد دیگه هم اینکه به کاری که تحصیل کرده باشه در راستای اون یا یه مهارتی گرفته باشه و یا یاد بگیره بنظر من ارزشش بیشتره حتی اگه درآمد کمتری داشته باشه(اینو منی دارم میگم که به کم خیلی قانع نیستما) بخاطر این اینو گفتم که یه وقت فکر نکنید درآمد برام مهم نیست.

اول این که چشم خوردن وجود ندارد. خرافاته مثل هر خرافات دیگه ای.

و دوست داشتم اینستاگرام بودم اگه یه آدم خاصی بودم و چیزی برای ارائه داشتم. از اکثر بلاگر ها خوشم نمیاد چون آدم عادی هستن که فقط پولدار بودن و همین رو نشون میدن. 

وقتشه این امضا رو عوض کنم.