2777
2789
ما خیلی وام میگیریم طلا بخریم برای ویترین اما ماها صعود مون خداروشکر بالای صد و ده شده تا دوماه پیش ...

خپاروشکر عزیزم 

واقعا خوشحال میشم موفقیت کسیو ببینم 

چون خودم عاشق موفقیتم و واقعاً تلاش میکنم واسش 

همسرمم همینطور

😍

برگردید عقب بازم میرید تو این کار؟ دوس ندارید ازکارتون بزنید بیرون خودتون مغازه بزنید؟؟ بنظرت با شرا ...

منو همسرم کار اداری داریم خودم پروژه مالیاتی بر میدارم حقوقم میانگین 25تا 30 همسرم 60 تا 65  ما فقط سرمایه مونو داریم کار میکنیم 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خپاروشکر عزیزم واقعا خوشحال میشم موفقیت کسیو ببینم چون خودم عاشق موفقیتم و واقعاً تلاش میکنم واسش هم ...

میتونید صبر کنید پونصد گرم بکنیدش یا بالای 300 اوکی میشه

خپاروشکر عزیزم واقعا خوشحال میشم موفقیت کسیو ببینم چون خودم عاشق موفقیتم و واقعاً تلاش میکنم واسش هم ...

ما سعی می‌کنیم به سود طلا فروشی دست نزنیم باهاش طلا بخریم دوباره و با حقوق مون وام بر میداریم تا به یه جایی برسه بتونیم خونه بخریم باهاش چون خونه مال پدرشوهرمه و خب خداروشکر اینم یه پله بود 

میتونید صبر کنید پونصد گرم بکنیدش یا بالای 300 اوکی میشه

خب میگم این طلاهایی ک مامیخریم بعدا چجور بفروشیم بعنوان دست دوم؟ البته طلاهام خیلیییییییی تمیزن 

ولی خب یعنی میگم که بعداً ب چ نحوی بدردمون میخورن اگه بخوایم بریم تو کار طلا 

خب میگم این طلاهایی ک مامیخریم بعدا چجور بفروشیم بعنوان دست دوم؟ البته طلاهام خیلیییییییی تمیزن ولی ...

با درصد 750 یا 740 ازش کم میکنن ازتون میخرن هرچقدرم تمیز باشه متاسفانه کن میکنن عشقم می‌دونم سخته ولی تا میتونید آب شده بخرید زینتی همینه

ما سعی می‌کنیم به سود طلا فروشی دست نزنیم باهاش طلا بخریم دوباره و با حقوق مون واک بر میداریم تا به ...

بنظرت فقط با کلاس رفتن میشه شروع کردد؟؟؟ یعنی میترسم چون راه و روش خریدشو همه چیشو بلد نیستم ضررکنم 

بنظرت فقط با کلاس رفتن میشه شروع کردد؟؟؟ یعنی میترسم چون راه و روش خریدشو همه چیشو بلد نیستم ضررکنم

اره خوشگلم میشه ولی تنهایی نباید مغازه وایسی دزد زیاده 

ممنونم ازت عزیزدلم ک جوابمو دادی😍

خواهش میکنم گلم وظیفمه خیلیا اینجا هستم اوایل باور شون نمیشد من سود باقی موندم 70 میانگین  شاید بیشتر شاید کمتر  ما به سودی میگیم  خالص که فقط سود فروش باشه البته با اجرت نزدیک صد و خرده میوفته 😚🥰💗

میگم عزیزم ببخشید برام ی سوال پیش اومده یعنی شما با سرمایه سه چهارکیلو طلا( فکرکنم خودتون گفتین) یعن ...

گلم ببین شما میری طلا میخری یه درصدی سود میدی یه درصدی اجرت 

سود من این ماه  شد 140 

اجرتامم شد 43

باهم 183 درآمد فروش منه 

اون مبلغ خالص( بدون اجرت و سود از مشتری میگیرم )  و میدم بنک دار طلا مو حفظ کنه بخوام میتونم اجرت و سودامو بدم همکار ما پانصد گرم داشت کلا با اجرت و سود 50 ماهی دست شو می‌گرفت فروشش که آنقدر نبوده سودش انقدره وگرنه مبلغ خوده طلا رو همیشه می‌دیم بنک دار تا ارزش طلامون حفظ بشه اگر بخواهیم کلی حساب کنیم نزدیک میلیاردی طلا میفروشیم مهم سوده که چقدر عایدمون شده وگرنه شما شاید روزی صد تومن بفروشی اما باید حساب کنی خودت و اجرتی که کشیدی چقدر بوده