2821
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
منم کرمی دیدم سرجلسه کنکور اصن یادم نمیومد چجور حل میکرد و از چه روشی میرفتالبته خودم برا ریاضی واقع ...

کرمی اتفاقا برای کنکور های الان بهتره چون تو خیلی از سوالا دیگه روش تستی جواب نمیده

منم سر جلسه یادم رفت چون خودم تست کار نمی‌کردم 

فیلم دیدن بدون تست هیچ فایده ای نداره

باید تست کار کنی که یادگیریت تثبیت شه

منم کرمی دیدم سرجلسه کنکور اصن یادم نمیومد چجور حل میکرد و از چه روشی میرفتالبته خودم برا ریاضی واقع ...

یک جلسه اریان رو ببین اگر اوکی بود برات همون رو ادامه بده ..من خودم کلا معلم های آروم رو نمی‌پسندم 

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کرمی اتفاقا برای کنکور های الان بهتره چون تو خیلی از سوالا دیگه روش تستی جواب نمیدهمنم سر جلسه یادم ...

اره دقیقا مشکلم فراموشی سرجلسه بود من تنها مبحثی که فقط یه کم ازش تست کار کردم تابع بود بقیه رو عین فیلم سینمایی فقط فیلماشو دیدم 😑

بعضی زخم ها خوب نمیشن فقط با گذر زمان بهشون عادت میکنی🙂

شما سال اولتون بود؟یا پشت بودید؟

دانشجو بودم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉