2777
2789
عنوان

کنکور405🌱

127 بازدید | 16 پست

امروز اولین روز پاییزه

اومدم همین بنویسم و برم...

به خودم قول میدم یجوری بجنگم امسال که آخرین پاییزی باشه که من درگیر کنکور هستم🙂

سال بعد این روزا میخام برم کتابای آناتومی بخرم وسایل دانشگاهمو آماده کنم و مسیر جدید زندگیمو شروع کنم(:

میدونم كه هیچی پیش خدا غیرممکن نیست

مشکلات زیاده ... غم نبود پدر سخت تر...

برام دعا کنید تا پشتکار داشته باشم و کم نیارم شاید دعای یکی از شما شد برام معجزه🌱✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امیدوارم موفق باشی❤️
منم شرایط برم سخت بود زندگی باهام سخت تا کرد و پشت کنکوری شدم و برا 405 تلاش میکنم

و بهت توصیه میکنم تمام تلاشت رو بکنی و بدونی هر روزی که میگذره فوق العاده ارزشمنده 

امیدوارم موفق باشی❤️منم شرایط برم سخت بود زندگی باهام سخت تا کرد و پشت کنکوری شدم و برا 405 تلاش میک ...

انشالله توام موفق باشی عزیزم🥺

مشکلات همیشه هست سختی هم همیشه هست

قوی بودن یعنی بتونیم از بین همشون جوونه بزنیم و رشد کنیم

شما تلاش کن قطعا خدا میبینم مطمعانم 💗

امیدوارم سال بعد تایپیک رسیدن به هدفتو ببینم

انشالله توام موفق باشی عزیزم🥺مشکلات همیشه هست سختی هم همیشه هستقوی بودن یعنی بتونیم از بین همشون جو ...

خیلی ممنونم💋

درسته ولی زندگی برا بعضیا بعضی مواقع خیلی سخت میشه من نتونسته بودم زیر تخریب های مادرم و مدیرم دووم بیارم بعضی حرف های بعضی نزدیکان فراموش نمیشه بعد هر روز امتحانات سخت مدیران سمپاد فرصت دوباره ترمیم بهم نمیداد روز های سختی برام بود و خوشحالم تموم شدن حالا میتونم هرجور که بخوام زندگی کنم و برای خودم زندگی کنم

ولی درسته تورک ها هم یه حرف دارن میگن که دردی که ادم و نمیکشه قوی میکنه هرچند سخت ولی گذشته ها گذشته

405 سال بهتریه برام 🥹امیدوارم هرکی تلاش کنه به چیزی که میخواد برسه 

قطعا تاپیکش و میزنم 🥹امیدوارم سال بعد همین موقع تو هم بزنی 🥹❤️