2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست

از دکوری ها ووسایل غیر ضروری شروع کن . پلاستیک حباب دار بگیر دور تمامشون بپیچ چسب بزن.داخل کارتن که گذاشتی وسایل مرتبط بهم رو داخل یه کارت بذار و چسب بزن و روی کارت بنویس چی داخلشه مثلا:وسایل دکوری و شکستنی.

اخرین جعبه ها هم وسایل ضروری آشپزخانه باشه.

لباسها و کیف و کفش ها داخل چمدان یا ساک های بزرگ گونی شکل پلاستیکی.

اول از اتاق شروع کن.

وسایلی که نمیخوای کارتن کن، 

دور تا دور کارتن و روی سرش، عدد بنویس. توی یه دفترچه اون عدد رو بنویس و به جزئیات بنویس توی کارتن چیا هست

ولی روی خود کارتن محتویاتش رو ننویس، چون ممکنه باارزش ها دزدیده بشه ، واسه همه کارتن های اسباب کشی

کارتن ها رو سنگین نکن، وزن رو تقسیم کن، مخصوصا کارتن های بزرگ رو سنگین نکن

وسایل آشپزخونه ، از چینی مهمان و پذیرایی شروع کن جمع کن

وسایل برقی که این مدت استفاده نداری رو جمع کن

در حد دو تا قابلمه و چندتا بشقاب و لیوان و ... واسه خودتون نگه دار تا روز آخر

خرید یخچالی و فریزری اصلا نداشته باش. اگر یخدون داری روز اسباب کشی وسایل یخچال و فریزر رو بذار توی یخدون، اگر نداری قابلمه های بزرگ بذار، یخ بذار توی کیسه روی مواد غذایی توی قابلمه 

واسه لباسها توی نت سرچ کن، بسته بندی لباس در اسباب کشی ، یا همچین عنوانی، ایده های خوبی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که آسان و بی دردسر طی بشه و خدا کمک کنه 

اول از لوازمی که استفاده نداری شروع کن فقط یه سری ضروری را واسه این چند روز بزار باشه و لحظه آخر جمع کن

وسایل هر شخص و اتاق را داخل یه کارتن بزار که بعد نخواهی دنبالشان بگردی 

کاری که من کردم این بود که بعد جمع کردن هر کارتن ، روی یه کاغذ مینوشتم که این جعبه باید داخل کدام اتاق بره و به روی جعبه چسب میکردم که بعد کارگرها طبق نوشته اون جعبه را داخل همان اتاق قرار بدن و خودمون کمتر بخوایم وسیله جا به جا کنیم اگه ننویسی همه را میزارن وسط سالن و میرن بعد تو باید یکی یکی باز کنی ببینی مال کجاست تازه باز جا به جا کنی ولی اگه روی جعبه بنویسی آشپزخانه ، اتاق خواب بچه ، سالن و... هر کدام میره سر جای خودش  تا شما سر فرصت مرتب کنی

یه کاری که من کردم و کارگرها خیلی راضی بودن این بود 

از حسینه محل به واسطه یکی از آشنایان چند تا پالت بزرگ امانت گرفتیم و خیلی از وسایل آشپزخانه را داخلش گذاشتیم البته اونایی که شکستنی نبود مثل زودپز و دیگ بزرگ و ... و اونا را یکباره جا به جا کردن و خیلی راضی بودن 

خودشون میگفتن یکباره یه چیز بزرگ را جا به جا کنیم بهتره تا ده بار بریم و بیایم چیز کوچک ببریم البته نظر کارگر های ما این بود شاید هم بعضی ترجیح بدن سبک حمل کنن

بعد اینکه همه را جمع کردی ترجیحا تا جایی که میشه چندتا جعبه متوسط و کوچک را داخل یه جعبه بزرگ بزار تا راحت تر حمل بشه 

حتما از ابزار فروش ها از این بند هایی که دور جعبه شیرینی میبندن بخر و حتما حتما جعبه ها را با این بند ها محکم ببند یه دوک کامل بخر که کم نیاری و دور همه جعبه ها را ببند

یه کار دیگه که من کردم این بود که وسایل داخل کشو هام را خالی نکردم 

برای اینکه محتویاتش مشخص نباشه از نایلون فروشی ها پلاستیک های مشکی کلفت و محکم خریدم خیلی خیلی مشکی هست نه مثل پلاستیک زباله ها

اینا که میگم هیچی داخلش مشخص نیست بعد کشو ها را داخل این پلاستیک ها گذاشتم و با چسب پهن کامل محکمش کردم و با همان بند های شیرینی فروشی دورش را بستم اینجوری دیگه لازم نبود لباسها یا روسری ها  و... که داخل کشو ها هست را جمع کنم و باز مجدد بچینم 

از پلاستیک خارج کردم و کشو را سر جای خودش گذاشتم