2777
2789
من چه موقع ازدواج میکنم ؟ وضعیت مالیش ؟خیلی نگرانم

براش عجله نکن تو مسیر پیشرفتت خودش به بهترین نحو میاد

اونم مثل تو برای آیندش تلاش میکنه ولی با هم میسازید همه چیو 😍

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

براش عجله نکن تو مسیر پیشرفتت خودش به بهترین نحو میاداونم مثل تو برای آیندش تلاش میکنه ولی با هم میس ...

سلام عزیزم 

امسال فرهنگیان میارم ترازم چند میشه همه چی خوبه امسال 

امتحان نهایی و‌....

حالم خوب میشه؟ 

براش عجله نکن تو مسیر پیشرفتت خودش به بهترین نحو میاداونم مثل تو برای آیندش تلاش میکنه ولی با هم میس ...

قربونت برم عزیزم 

خانواده خواستگارم چرا دیگه نیومدن ؟

خیلی گزینه خوبیه

من الان دیگه جوابم مثبت شده بود 

همین الان گوزیدی

😂😂😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

از من چی حس میکنی؟

حس خوبی ازت میگیرم اعتقاد قلبی که به خدا داری قشنگ ترین چیزارو برات چیده

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪
جانم

ب نظرت من چند وقت دیگ بادار میشم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام عزیزم امسال فرهنگیان میارم ترازم چند میشه همه چی خوبه امسال امتحان نهایی و‌....حالم خوب میشه؟

اره امسال برات خیلی قشنگه به خیلی از ارزوهات میرسی 

تراز و که نمیتونم بگم ولی حس خوبی میبینم برا امسالت