2777
عنوان

دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 51 پست
چه جالب چطور بوده دعاعه؟اسم مادر میخواسته چی میخواسته

من نمیدونم از نزدیک ندیدم

اما میدونم میرن دعانویس و دعا میکنن چه برا زبون بند چه برا بددلی و.. 

دیدم خیلی 

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

والا شما اعتقاد نداری نیا تو تاپیک بزار ۴ تا که اعتقاد دارن دور هم سنگاشونو وا بکنن و یک فکری به حال ...

والا هر چی میگی پای دینو میارن وسط. اصلا باشه شما ما رو کافر در نظر بگیر عیسی به دین خود موسی به دین خود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی رو دیدم با دعا ازدواج کرده

بعد از یه مدت طلاق گرفته 

اینجور ازدواج کردن دوام نداره

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

اتفاقا اگه کار بلد باشه

خیلی هم خوبه 

این مدیران  ادارات د و ل ت ی رو ببینی اکثرا گوه هم خالیشون نیس و رییسن 

اکثرا دعا میگیرن 

تو خونه ای ک من الان نشسته ام 

قبلش ی رییس اداره بوده 

هر جا تمییز کرده ی دعایی بود 

الانم معاونش  ی روز میگفت دعا گرفته برا خودش

والا شما اعتقاد نداری نیا تو تاپیک بزار ۴ تا که اعتقاد دارن دور هم سنگاشونو وا بکنن و یک فکری به حال ...

دقیقا ای گفتی 

حرف دل منو زدی

اینجاهم باید به دیگران  جواب پس بدی من همیشه دعوام میشه باهاشون

با افتخار لرم❤️

برام گرفته بودن تو یک زمینه دقیقا شب سرنوشت ساز بیماری هایی سراغم می‌اومد که با علم پزشکی قابل توجیه ...

از کجا فهمیدی برات دعا گرفتن،؟

مردای مادرقهوه درخواست ندید زبون ادمیزاد حالیتون نمیشه خرابا؟ همه مثه خارمادرتون نیستن

والا هر چی میگی پای دینو میارن وسط. اصلا باشه شما ما رو کافر در نظر بگیر عیسی به دین خود موسی به دین ...

دقیقاااااا افرین بهت 👏👏

بخدا یک مشکل بزرگ دارم نمیدونم چه غلطی باید انجام بدم

فقط هم دعا..نویس ها میتونن حلش کنن

اقا من کنار یک فامیل جادوگرمون زندگی میکنم توی یک ساختمون

روزی نیست این دعا ننویسه برای کسی و کل ساختمون رو از بوی دود اسپند و فلفل سیاه و استخوان انسان و حیوان و خون پر نکنه

انقدر طل..سم زده برامون روانی شدیم

به همون کلام مجید اگر دروغ بگم امروز یک چیزی دود کرد حالم به هم خورد و قفسه سینم سنگینی کرد 😭🥲🥺

من چه شکری بخورم بااین جادو..گر

امکان جابه جایی اصلا وجود نداره

اگدم یک درصد امکانش وجود داشت بازهم از راه دور طل..سم میزنه

😭😭

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤

از کجا فهمیدی برات دعا گرفتن،؟

همون نشونه هایی که گفتم بیماری که درمان نداش 

و موجودات و دودهای سیاه دورم حس اینکه یکی همیشه همراهمه 

یکبار کف پام حنا شده بود و .... هیچکس هم باور نکرد ولی به خودم ثابت شده بود 

یکبار داشتم قرآن میخوندم با صدای بلند یک دفعه گوشواره ام از گوشم در اومد و محکم پرت شد

یکبار تو خونه با گوشی سوره بقره گزاشتم و تا رفتیم بیرون برگشتم دیدم همونجا واستاده 😐 و خیلی میترسیدم و البته دعانویس هم دورم دارم که به شدت بهم حسودی میکنه