2777
2789

بوی خوش مدرسه

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دلتنگی داره اون دوران

منکه اینقدر دل تنگ خوابگاهم

دوران راهنمایی بهترین روزای عمرمو سپری کردم

تادیشبم داشتم بهش فکرمیکردم

کاش میشد ییاز دیگه تکرار بشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دانش آموز😂💔

فکرکنم من تنها کسی بودم اول مهرخوشحالترین 

و روز اخر مدرسه ناراحتترین بودم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دانش آموز😂💔

باز آمد بوی ماه مدرسه

بوی بازی های راه مدرسه

بوی ماه مهر ماه مهربان

بوی خورشید پگاه مدرسه

از میان کوچه های خستگی

می گریزم در پناه مدرسه

باز می بینم ز شوق بچه ها

اشتیاقی در نگاه مدرسه

زنگ تفریح و هیاهوی نشاط

خنده های قاه قاه مدرسه

باز بوی باغ را خواهم شنید

از سرود صبحگاه مدرسه

روز اول لاله ای خواهم کشید

سرخ بر تخته سیاه مدرسه

اینو زمزمه کنان بخون برو مدرسه پس😂

منکه اینقدر دل تنگ خوابگاهمدوران راهنمایی بهترین روزای عمرمو سپری کردمتادیشبم داشتم بهش فکرمیکردمکاش ...

هیچ دلتنگی ای واسه مدرسه ندارم اخه با ادم هایی مجبور بودی بری و بیای که هیچ حسی به مدرسه آمدن نداشتن فضای فضای درس خوندن نبود اصلا