دوستم چند روز دیگه دختر گلش بدنیا میاد میخواد اسم دخترشو پلین pelin بذاره اسم یه گل و ریشه ترکی داره.(پلین اسم اصلی بازیگر مهریماه توو سریال خرم سلطانه). اسم دوستمم پروینه
نظر من اینه که تحت تاثیر سریالهای ترک اسم ترکی رو بچه هامون نزاریم.حتی آذریهای عزیز.چون ترک استانبول با ترک آذرباییجان ا فرق میکنه.به اسامی ایرونی خودمون احترام بزاریم و اونها رو برای بچه هامون بزاریم که هم زیبان و هم پرمعنی و پرمحتوی.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با دیدن فیلمای ترکی جو گیر نشین تو رو خدا. الان ک اون فیلمو میبینین شاید خوب باشه تو دیدتون ولی چند سال بعد چی
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پلین برای کسایی جالبه که شبکه های ترکیه نگاه کردن یا زبانش بلد هستن
اتفاقا من دوسش دارم پلین
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
با دیدن فیلمای ترکی جو گیر نشین تو رو خدا. الان ک اون فیلمو میبینین شاید خوب باشه تو دیدتون ولی چند ...
جالبه با اینکه من اصلا سریال ترکی نگاه نمیکنم ولی ازم پرسید پلین چطوره از آهنگ اسم خوشم اومد معنیشم که اسم گل بود .آخه جدیدا همه اسما به ا ختم میشه و همه شبیه همه
جالبه ثبت احوال هم میزاره آخه اینارو!والا ۱۰ سال پیش فامیل ما میخواست ملودی بزاره اسم دخترش نزاشتن ب ...
آره . قبلا خیلی ایراد میگرفتن ولی نمیدونم چرا ول کردن کلا
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست