2777
2789
عنوان

کمالگرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست
فشار بخور تا جونت دراد :)وقتی نه میدونی داستان چیه نه میدونی هزینش چقدره و صرفا بابت تعهد آدما به تک ...

من فشار نمیخورم بلکه حالم ازت بهم میخوره ولی تو بدجور سوختی برو آب بریز رو جایی سوخته تا خنک بشی🙄

من فشار نمیخورم بلکه حالم ازت بهم میخوره ولی تو بدجور سوختی برو آب بریز رو جایی سوخته تا خنک بشی🙄

بیشتر بخور :) چون از هیپنوتیزم و چرت و پرتایی که دنبالشون میکردی نتیجه نگرفتی به خودت اجازه میدی بیای توی مجازی به آدما توهین کنی؟

دکمتو سریع تر بزن

من با آدمای بی فرهنگ کاری ندارم

نه منو میشناسی

نه نظرت به کلیه چپمه

پس بابااااااای

امید بذر هویت ماست 💚🌱

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

این چرخه کمالگرایی بگو دقیقا چی‌هست

وقتی که کارایی که داریم رو انجام نمیدیم و روی هم تلنبار میشه 

مثلا اماده شدن برای یه ازمون 

یا هر کار دیگه ای 

به مرور توی بدن اضطراب ایجاد میشه 

این اضطراب باعث میشه به جای انجام دادن کار ، شخص همش به فکر کردن بهش بپردازه ولی بازم قدمی براش برنداره

اینجا مس این چرخه شکل میگیره

اضطراب ، نشخوار فکری و اهمالکاری 

چرا بهش میگیم چرخه؟ چون به صورت دوره ای پشت هم اتفاق میفتن 

امید بذر هویت ماست 💚🌱
وقتی که کارایی که داریم رو انجام نمیدیم و روی هم تلنبار میشه مثلا اماده شدن برای یه ازمون یا هر کار ...

این دقیقا منم هرگز کارامو‌ نمیتونم‌درست پیش ببرم همیشه سستمو عقبم

این دقیقا منم هرگز کارامو‌ نمیتونم‌درست پیش ببرم همیشه سستمو عقبم

متاسفانه میدونم که چه احساس بدی داره چون خودم تجربش کردم

قبلا گروهی که گفتم رو به صورت کاملا رایگان گذاشته بودم و وقتی دیدم آدما اونقدری که باید تکالیف ساده ای که بود رو جدی نمیگیرن دیلیتش کردم 

امید بذر هویت ماست 💚🌱

حالا جدا از کل کلی که کردیم

چیزی که معلومه اینه که شما تو این مسیر خودشناسی که اتفاقا خیلیم تو تاپیکات راجبش حرف زدی اسیب دیدی

البته که دلیل نمیشه که بخوای به بقیه توهین کنی و میتونستی خیلی محترمانه نظرتو بگی جای اینکه کلمات زشت به کار ببری

هزینه ای که که قرار بود به حساب صندوق بیماری پروانه ای واریز شه رو شما میتونی ندی و حضور داشته باشی 

اینم صرفا گفتم بابت اینکه در شان خودم نمیبینم که با ادما کل کل کنم

امید بذر هویت ماست 💚🌱
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز