2777
2789

دوساله با پارتنرم باهمیم 

اوایل دیوانه وار عاشقش بودم میمردم براش 

اون خیلی خیلی اذیت داشت برام

حتی باعث شد یه خودکشی ناموفق داشته باشم

تعهدی که میخواستم نداشت و یک بار با عشق قدیمیش بهم خیانت کرد که کلا دو هفته طول کشید و باز ما باهم اوکی شدیم 

همه ی اینا مال ۵ ماه اول رابطست 

من سرد بودن محدودیت و اینکه رسما میدونستم اونقد که من عاشقم اون نیست روتحمل میکردم 

تا همین دوسه ماه پیش 

اون خیلی عوض شده بیشتر برام وقت میزاره به خونوادش معرفیم کرده بیو گذاشته و هرکاری که قبلا نمی‌کرد و انجام میده واسم و انگاری که دوسم داره دیگه

ولی من نه دیگه عاشق نیستم دیگه ذوقی ندارم هنوز زنگ میزنه ذوق میکنم ها خوشحال میشم ولی خوشحالی و دوس داشتم فقط مال تایمیه که صحبت میکنیم یک ساعت نباشه هزار تا فکر میاد تو سرم که آره کات کنم و همش فکر میکنم مثلا برم با یکی دیگه و تو ذهنم خیانت میکنم

کات هم نمیتونم بکنم چون تا میخوام کات کنم حالم بد میشه گریه های شدید پشیمونی عذاب وجدان

چکار کنم آخه 

نتیجه دوستی با جنس مخالف همینه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

کات کن..

آدمی که  یه بار خیانت کنه بازم میکنه

اون فکرا داره درست بهت میگه

دندون لق رو بکش و تا ابد خودت رو خلاص کن

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه دوستی با جنس مخالف همینه

تروخدا این چیه کردین تابو تو ذهنتون 

مشکل دوستی با جنس مخالف نیست 

تو ازدواج هم همینه 

طرف خیانت میکنه اون یکی سرد میشه اون بکی ترس از جدایی داره

همچین میگی اینا واسه ۵ سال اول رابطه بوده انگار ۵ ساعت بوده!۵ ساااال اووول رابطههه!!!! چرا داری خودتو حروم میکنی واقعا؟! بعدم دل خوش کردی به بیو اینستا!!! بچه ای؟!

پشت من خدا بوده همیشه ...

تروخدا این چیه کردین تابو تو ذهنتون مشکل دوستی با جنس مخالف نیست تو ازدواج هم همینه طرف خیانت میکنه ...

آره ، فعلا که تو همین سایت 9۰٪ کسایی که تو زندگی مشترک خیانت دیدن گفتن با شوهرشون قبل ازدواج دوست بودن

نمیدونم کِی میخواید بفهمید پسری که آدمو بخواد رسمی میکنه میاد خواستگاری 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
تو ازدواجم هست این چیزا! چه ربطی به دوستی داشت؟!

پسری که آدمو بخواد رسمی میکنه میاد خواستگاری این دوستی ها فقط باعث تنوع طلبی مردا میشه 

آره ، فعلا که تو همین سایت 9۰٪ کسایی که تو زندگی مشترک خیانت دیدن گفتن با شوهرشون قبل ازدواج دوست بو ...

اونیکه با دوستی ازدواج کرده رسمی کرده خب دیگه😂😂نود درصد آمارو از همین نی نی سایت گرفتی!!

پشت من خدا بوده همیشه ...