2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوید پلو با تن ماهی

طبق امضات 

۱. هر چقد بزرگتر شدی هیچ وقت این روحیه شادتو فراموش نکن

۲. ذهنتو با چیزای بد پر نکن ، نگو تاثیر نمیزاره ، مراقب ورودیای مغزت باش ..

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

آبگوشت استخوان

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

اش رشته

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ما دیشب داشتیم😄

نوش جون

اللهم عجل لولیک الفرج 🦋خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

طبق امضات ۱. هر چقد بزرگتر شدی هیچ وقت این روحیه شادتو فراموش نکن۲. ذهنتو با چیزای بد پر نکن ، نگو ت ...

مرسی عزیزدلم 🥲

خوشحالم کردی 🥲🍭🌻

اللهم عجل لولیک الفرج 🦋خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

حداقل از این کاربر که پسره و به نصف اینجا درخواست دوستی داده نپرس و راجبش نگو😬😬😬

اوهوم قبلش نمی‌دونستم این کاربر پسره بعدش که جواب دادم متوجه شدم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...