2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 35 پست
چه جالب دیدگاه جالبی بود

باور خودمم هست که مردا به شدت از ما میترسن

مردای امروزی خودشونم نمیدونن چرا میترسن؟ دیگه رفته توی ژن شون

حالا من از اون ور بوم دارم میفتم و به شدت مردستیز هستم و معتقدم ریشه تمام گرفتاری های دنیا، مردها هستن

اغلب جنایات عاملش مردها هستن

منحرفای جنسی هم اغلب مردن، زن اگرم باشه زورش رو نداره و همین محدودش میکنه

هر چی جنگ و خونریزی هست ریشه در جاه طلبی مردا داره، اینها یک زمانی که انسان ها جهش ژنتیکی داشتن، چند تا از این جهش ها رو نداشتن و هنوز ژن حیوانی شون زیاده از حده

توی کتاب انسان خردمند جالب نوشته: انسان های ماقبل تاریخ خودشون بخشی از زنجیره غذایی بودن، بعد که بخاطر جهش ژنتیکی باهوش شدن، رفتن نوک هرم غذایی و بقیه شدن غذاشون و از نظر ژنتیکی و ساختار مغزی به این قدرت عادت نداشتن و ندارن، به همین خاطر دائم جنگ درست میکنن همو میکشن (کاری که حیوونای دیگه نمیکنن با هم) و خلاصه آروم نمیتونن باشن

نه لزوما مشخص نیست خیلی از جاها تعاریفش برای افراد مختلف فرق داره مثلا برای من اگه مسئله حجاب باشه م ...

صددرصد حجاب هم زن ستیزیه

شما حجاب دوست دارین بپوشین ولی اگر بخواین کسی رو زور کنید حجاب کنند زن ستیزی میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باور خودمم هست که مردا به شدت از ما میترسنمردای امروزی خودشونم نمیدونن چرا میترسن؟ دیگه رفته توی ژن ...

خب من چون شخصیت صلح طلبی ندارم مرد ستیز نیستم ولی حرفتون درسته

چه جالب بود حتما این کتابو میخونم

صددرصد حجاب هم زن ستیزیهشما حجاب دوست دارین بپوشین ولی اگر بخواین کسی رو زور کنید حجاب کنند زن ستیزی ...

کسی کسی رو زور نمیکنه حجاب داشته باشن چون واقعا از نظر من سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی‌بندن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
صددرصد حجاب هم زن ستیزیهشما حجاب دوست دارین بپوشین ولی اگر بخواین کسی رو زور کنید حجاب کنند زن ستیزی ...

کسی کسی رو زور نمیکنه حجاب داشته باشن چون واقعا از نظر من سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی‌بندن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان