2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چیزای عجیب توی نی نی سایت دیدم وگرنه فعلا چیزی یادم نیست. رسمی که خیلی عجیب و چندش و ناراحت کننده بوده یکی از نی نی سایتیها میگفت یه روستا هست که تا هشتاد ساله قبل رسم داشتن شب عروسی پدر شوهر عروس رو پرده برداری میکرده. هی نپرسید یعنی چی . یعنی همون 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من از این رسمی ک جاز و سیسمونی رو نشون مردم میدن بدم میاد مال جای خاصی هم نیست همه جا هست بنظرم خیل ...

منم کاملا مخالفم.هم با اینکه دختر جهاز ببره.یعنی اجبار و وظیفه که نیست.هرکی خواست و داشت.هم با اینکه سیسمونی رو خونواده دختر بخرن.یعنی چی؟یکی دیگه دلش بچه خواسته....با رسم دیدنش هم مخالفم...

این که میگن تازه عروس تا ۲۰ روز از خونه نره بیرون و الا جنزده میشه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

قدیمیا وقتی چندتا استکان یا لیوان یا ظرف پشت سرهم مثل قطار باشن البته خیلی اتفاقی میگن مهمون میاد😂😂😂چند بار اینجوری شده خونمون منم پیش خودم گفتم الان یکی میاد ولی هیچکس نمیاد نمیدونم به جنس استکان ربط داره به مدل ربط داره 😅😅😅نمیدونم از چیه

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
چیزای عجیب توی نی نی سایت دیدم وگرنه فعلا چیزی یادم نیست. رسمی که خیلی عجیب و چندش و ناراحت کننده بو ...

اینو که گفتن صحت نداشته 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

جارو بالا بگیری یکی میمیره😩

نمک بریزی تو کفش مهمون زود میرن😶

لیوانا ردیف بشن مهمون میاد😒

بچه از وسط پاهاش پشتشو نگاه کنه مهمون میاد

رو پای بچه  قاشق گرم (داغ نه ها) بذاری بچه بعدی رو حامله میشن😕

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
گوش صدا میده پلک میزنه میگن یکی یه چیزیش شده یا پشتتون حرفه 😶

😂😂😆😆

دوستم میگفت گوش راست صدا بده خوبتو میگن 

گوش چپ صدا بده بدتو میگن  

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
دختر خاله شوهرم و از یه شهر دیگه خواستگاری کردن و موقع که خطبه عقدشو میخوندن اومدن گره روسری و بند س ...

مگه داریممممم؟مگه میشه؟؟؟؟

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 
منم کاملا مخالفم.هم با اینکه دختر جهاز ببره.یعنی اجبار و وظیفه که نیست.هرکی خواست و داشت.هم با اینکه ...

خودمون دامن میزنیم به این رسوم

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
یکی هم اینکه به هیچ عنوان روز شنبه ختم متوفی رو نمیگیرن 

جدا نشنیدم تاحالا

اینو شنیدم میگن شب اولل قبر سرقبر کوزه یا کاسه گلی میشکنن نمیدونم چرا

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

یه رسمی هست تو خانواده دوستایه پدرشوهرم که خانوماشون ماهی یه بار جمع میشن دور هم و طلاهایی که تو اون ماه خریدنو نشون میدن بعد هر کی بلند شه خریداشو نشون بده یه سینی هم دست میگیره تو جمع میچرخه بقیه پول میزارن تو سینیش حتما هم باید تراول باشه هیچکس ۱۰_۲۰نمیده در کل این جیب اون جیب کردنه هم پول میدی هم پول جمع میکنی یه سفره هم میندازن و زیارت عاشورایی چیزی هم میخونن خلاصه که اینا وحشتناک پولدارن و فلسفه این حرکاتشونو نمیفهمم همچین هم دقیق نگاه میکنن که یه وقت کسی خرید تکراری نیاره پول جمع کنه