2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست
شاید.....ولی بیشتر جملش پر از حسرت.گذشتس😧رفته و برنمیگرده

دقیقا  👌👌👌👌👌

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
اره غیرت و تعصب و بیجا...... فک کن هووی جاری میشدن بنده خدا ها😐

خداییش جاریو نمیشه تحمل کرد هوو هم بشه😱😱😱بیچاره ها😞

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂😂😂😂😂😂عزیزدلمممم من بدم نمیاد بیام چرخ بزنم ولی چون تایمایی که سایت میام کمه تا میام بچه ها ...

آره میدونم  گلم😻😻😻😻😻😻

صفحه اعلان آدم هنگ میکنه انقدر لایک میکنیم😃😃😃😃😆😆😆😆

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
و یا با بردار شوهر مجرد وکوچکتر از خودشون 😕☹ درحالی که فرزند هم داشتن در کل ازدواج اجباری در هر ص ...

👌👌👌👌👌👌👌👌

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
آره میدونم  گلم😻😻😻😻😻😻 صفحه اعلان آدم هنگ میکنه انقدر لایک میکنیم😃😃😃😃😆😆😆😆

عادت کردیم ترکم نمیشه😂😂😂😂😂😂😂

مادر همسرم کارهای عجیب غریبی میکنه اوایل فکر میکردم اعتقادات خودشه بعدا تو نی نی سایت متوجه شدم خرافاتیه شدید مثلا

ترس ریختن

تخم مرغ شکستن

کام برداشتن آدم بزرگ

ظرف رو قبر مرده شکستن

زدن پشت آدمی که توقبرستون عطسه کرده

دست به سینه ننشستن

خورد نکردن پوست میوه

و....

🖤 
مینا جون من دوبار داستان عاشقیتو خوندم یبار زمانی کا خاموش بودم یبارم بعد عضویتم داستانت خیلی بهم چس ...

ممنون عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی

برات بهترینا رو ارزو میکنم😍😘

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
بادانا جون چرا پروفایلت عکس نداره دوستم؟

😥😭😭😭😭😭😭

از صبح عوض کردم تایید نمیشه 🤕

شبیه روح شدم☹👻

عکسم مشکلی نداره قبلا گذاشته بودم 

فکر کنم امروز نی نی یار ها نبودن یا کمتر بودن چون تاپیکشون هم کلا قفله😣😒😒😒😕😕

مادر همسرم کارهای عجیب غریبی میکنه اوایل فکر میکردم اعتقادات خودشه بعدا تو نی نی سایت متوجه شدم خراف ...

😮😮😮عجیبه😮😮😮

پرنسا😥😭😭😭😭😭😭 از صبح عوض کردم تایید نمیشه 🤕 شبیه روح شدم☹👻 عکسم مشکلی نداره قبلا گذاشته ب ...

ای جانم عزیزم

اشکالی نداره ناراحت نباش

فردا تی نی یار 3 ساعت 9 صبح میاد برو تو تاپیکش بگو عکستو تایید کنه گلم😊😊😘😘

آها یکی میگفت اگه ناخنای بچه ی تازه به دنیا اومده رو داییش بگیره بچه در آینده دزد میشه.... ای خدا آ ...

پرنسا😥😭😭😭😭😭😭 از صبح عوض کردم تایید نمیشه 🤕 شبیه روح شدم☹👻 عکسم مشکلی نداره قبلا گذاشته ب ...

بادانا یوقتایی عکس واقعا موردی نداره اما الکی میگن مورد داره😂😂مثلا من یه عکس میخواستم بزارم یه متن کوتاه بود کنارش نقاشی بود دختره چشم پسره رو ازپشت بادستش گرفته بود تاییدنشد😓😓گفتن مورد داره😂😂

ای جانم عزیزم اشکالی نداره ناراحت نباش فردا تی نی یار 3 ساعت 9 صبح میاد برو تو تاپیکش بگو عکستو تا ...

وااای   تا الان اسمتو غلط میخوندم😂😂😂😆🤕😓

اگه بچه ای دهنش آفت زده باشه مادرشوهرم میگفت قدیمامیرفتیم موی زنی روکه شوهرش مرده وزن برادرشوهرش شده رویخورده قیچی میکردیمومیمالیدیم داخل دهن نوزاد تاخوبشه