mazz مدیر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 3248 عنوان مهره مار | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 22 پست لطفا هرچی راجبش شنیدین میگینامروز شنیم یجا میفروشه🫠 کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉 1404/06/31 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mazz مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 3248 ببین نمیتونم بگم تلقین هست با جدی فقط میدونم از زمانی که دارمش فوق العاده جذبم میشن پول هم خداروشکر ... مرسی کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
mazz مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 3248 خب چی بگم داری تحقیق میکنی راجبش راستشو اگه بخوای قبلا بود سعی میکردم متقاعدت کنمالان میگم اوکی هرجوری دوست داری فکر کن🌹 کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
سمارت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 5130 راستشو اگه بخوای قبلا بود سعی میکردم متقاعدت کنمالان میگم اوکی هرجوری دوست داری فکر کن🌹 چی شده؟ 😅 متقاعد چی کنی ؟ میگم دست فروشا شهرمون دارن
mazz مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 3248 بای بای گلم ؟ کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
mazz مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 3248 گفتی ۳ ماه مسدودم کنید واسه همون اهاااباییی🫠 کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉