2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره 😆😆 آره دیگه باز با سیستم جدید دوباره درس میخونم پایم قوی بشه🤪

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینقدر از اول مهر و مدرسه رفتن بدم‌ میاد که حد نداره. دلم میخواد ۲ تا قرص خواب بخورم، اول مهر ساعت ۱۲ بیدار شم که مدرسه تموم شده. اصلا نفرت دارم از مدرسه، به من فرهنگیان رو رایگان هم بدن، هرگز نمیرم به سمت مدرسه، یعنی از مدرسه و کار در مدرسه حالم بد میشه. خداروشکر بچه ندارم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ماه مهرماه لبخند و مهربانیبا ایده‌های شفاف و پر از نورما را بگیر در دست نوازشگرما را بپیچ در پرتوهای ...

من که نسروده‌ام.

اما امیدوارم روزی محیط مدرسه‌هامون واقعا محیط آموزش و پرورش باشه نه جای رقابت‌های احمقانه و مرکز تست زنی و محل شکنجه‌ی بچه‌ها برای رسیدن به رتبه‌ی کنکور و قبولی فلان مدرسه و...

شکنجه‌ هم فقط ترکه و کتک و... نیست همین که به روشی که دوستش نداری و قبولش نداری وادار باشی و کودکی و نوجوانی‌ات بدون تفریح سازنده و آموزش شیرین و لذت‌بخش بگذره، شکنجه است.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اینقدر از اول مهر و مدرسه رفتن بدم‌ میاد که حد نداره. دلم میخواد ۲ تا قرص خواب بخورم، ...

منم خیلی بدم میاد حالاکه بچه دارم هم باید صبح زودتر بیدار شم هم همراهش درس بخونم از خود بچه هم بیشتر استرس بکشم😒😒🥺🥺🥺

من که نسروده‌ام.اما امیدوارم روزی محیط مدرسه‌هامون واقعا محیط آموزش و پرورش باشه نه جای رقابت‌های اح ...

در جایگاه یک معلم ،صد در صد با شما موافق 

و صد در صد با نظام آموزشی مخالفم 

بارها داد زدم و گفتم کسی صدای منو نشنید 🙃

متاسفانه مافیای آموزشی صداشون بلند تر از من بود 💔

در جایگاه یک معلم ،صد در صد با شما موافق و صد در صد با نظام آموزشی مخالفم بارها داد زدم و گفتم کسی ص ...

اگر منتظر اصلاح یکباره توسط دیگران باشیم و برای تغییرات مثبت کوچکی که می‌توانیم رقم بزنیم، تلاش نکنیم هیچ وقت تحوّلی رخ نمی‌ده.

همین که یک معلّم به سهم خودش متفاوت عمل کنه و نقشش رو درست  ایفا کنه و باعث کج‌فهمی و آسیب تحصیلی یا تربیتی نشه و عامل شکوفایی انگشت شماری از دانش‌آموزان بشه هم کار بزرگی کرده.

معلمانی که به واقع معلم باشند، یعنی هم علم داشته باشند و توان و اخلاق تعلیم، نادر هستند.