2777
2789

. دمنوش آویشن، دمنوش زنجفیل، دمنوش زیره، دمنوش تخم گشنیز کمک کننده هستند مصرف کنید، فعالیت و تحرک زیاد و ورزش کنید و تحت نظر باشید اگر به این راهکارها جواب ندید بر حسب ابعاد بقایا در مورد داروی دیگر یا کورتاژ تصمیم گیری خواهد شد.

برای سلامتی دخترم دعاکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

. دمنوش آویشن، دمنوش زنجفیل، دمنوش زیره، دمنوش تخم گشنیز کمک کننده هستند مصرف کنید، فعالیت و تحرک زی ...

دکتر دوبارع بهم 3 تا قرص سایتوتک داد و گفت بعد از مصرف اونا مترژن بخور اما الان خونریزی ندارم و ترشح دارم فقط 

ترشح دارم فقط. با یکی دو تا لکه تاحالا

خوب پس امید هست بیفتی رو خونریزی حتما حتما سیاه دونه عسل بخور بزن تو نت دستور دوسین واست نمیاد امتحان کن نتیجه میده بعد چرا به سی سی زده بقایا رو مگه مایع است؟ 

خوب پس امید هست بیفتی رو خونریزی حتما حتما سیاه دونه عسل بخور بزن تو نت دستور دوسین واست نمیاد امتحا ...

نوشته بقایا به ابعاد 12در8 با حجم تقریبی 14 سی سی.نمیدونم چیکار کنم اخه ساکشن هم انجام دادم نمیخوام دوباره ساکشن بشم.کاچی و زعفران و دارچین هم زیاد خوردم ولی هنوز خونریزی ندارم

من با12تاقرص وساکشن سقط کردم اما دوستم با 4تا قرص سقط کرد بستگی داره واقعا سخته😢😢

خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...

منم بعد ساکشن سقط نکردم ومجبور شدم بازم قرص بخورم یادش میفتم اشکم درمیاد قربون بچه م برم 😢😢

خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...
خوب پس خطر نداره میگم چند تا پريود بشی خودش دفع میشه ها. طناب بزن زیاد 

هر کسی ی چیزی میگه بردم پیش ی دکتر بهم گفت باید حتما ساکشن کنی بازبردم پیش دکتر خودم گفت نه با قرص دفع میشه واقعا میترسم چون بچه هم ندارم