2777
2789
عنوان

کسی تا حالا دندون کشیده میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست
عزیزم من تو اینه دیدم سفیدی رو

منم دوبار کشیدن .هر دوبار یه چیز سفید سفت بود زبون میزدم فکر میکردم دندونه .ولی نبودش 

بیشتر اشتباه کنن داخلش جا میمونه تا بیرون .

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

من کشیدم دندون کنار عقلم رو تا ده روز اینطوری بود فکر میکردم ریشه است بعد همسایمون گفت برای منم اینط ...

بابا من سفیدی رو دیدم تو اینه حتی با خلال دندون تست کردم

بعد دکتره جراحی کرد دندون اسیابمو ،دندون عقل هم نبود

کاربر جدید نیستم...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوبار کشیدن .هر دوبار یه چیز سفید سفت بود زبون میزدم فکر میکردم دندونه .ولی نبودش بیشتر اشتباه ک ...

بابا دندون نیس پس چیه اخه من با خلال دندون زدم دیدم سفته لثه هم نبود

دکتره احمق جراحی کرد دندونمو

کاربر جدید نیستم...🍀
بابا دندون نیس پس چیه اخه من با خلال دندون زدم دیدم سفته لثه هم نبوددکتره احمق جراحی کرد دندونمو

بعدش نگفت عکس بگیر ببینم چیزی جامونده !!!!!؟ 

حالا نگران نباش عکس بگیر .خیالت راحت شه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بعدش نگفت عکس بگیر ببینم چیزی جامونده !!!!!؟ حالا نگران نباش عکس بگیر .خیالت راحت شه

ن بابا اصلا نگاه نکرد دهنمو بیشعور

اونقدر از خودراضی و سگ اخلاقه

کاربر جدید نیستم...🍀
ن بابا اصلا نگاه نکرد دهنمو بیشعوراونقدر از خودراضی و سگ اخلاقه

عجبا چرا روانیه بود اخه .