2777
2789
عنوان

نفرین میکنم بچش بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست

نفرین خوب نیست 

کودک بی گناه به خواست خودش توی جمع نيومده 

آبله هم دلیلی برای سقط نیست اون سرخچه اس 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

وای الهی بمیرمای کاش همون اول که فهمیده بودید از اونجا می‌رفتید سریع منم خیلی از آبله میترسم

ترس نداره فقط یچه زیر یک سال و خانم باردار براشون خطرناکه

همه در طول عمر ی بار میگیرن ک خوبه بین ۱۲ تا ۲۵ اثنا باشه هرچی سن بره بالاتر ب قول این خانم زونا میشه و سنگینه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای الهی بمیرمای کاش همون اول که فهمیده بودید از اونجا می‌رفتید سریع منم خیلی از آبله میترسم

موقع خداحافظی گفت که بچم آبله گرفته!!!! وگرنه به قول شما اول می‌فهمیدم کلا زود جمع رو ترک میکردم

چه ادم بیشعوری بوده خب دیدی ابله داره چراموندی من توجمعی کسی سرماخورده باشه سریع یه بهانه میارم زودم ...

خدا رو شکر با خانواده بیشرف شوهرم قطع رابطه کردم اینقدر بی منطق بودن تو جمعشون میرفتم مریض بودن اگه بهانه می‌وردم برم بدترهمون مریض میومد تو صورتم که مریض بشم بعدم میگفتم از فلانی مریض میشدم دریده میشدن و فحش که تو اونو مریض کردی نه اون تو رو !!!!

ترس نداره فقط یچه زیر یک سال و خانم باردار براشون خطرناکههمه در طول عمر ی بار میگیرن ک خوبه بین ۱۲ ت ...

من خیلی از جوش صورت بدم میاد شما تصور کن برای منی که انقدر رو زیبایی ام حساسم صورتم پر جوش بشه

حالا من هیچی

دو تا پدر و مادر بالای ۶۰ سال دارم بیماری نگرفتن اگه بگیرن خدایی نکرده میترسم اتفاقی بیوفته

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

خدا رو شکر با خانواده بیشرف شوهرم قطع رابطه کردم اینقدر بی منطق بودن تو جمعشون میرفتم مریض بودن اگه ...

خوب کردی توهرجمعی یکی مریض بودبدون تعلل سریع بزنیدبیرون بعضیا گاون دست خودشون نیس

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

موقع خداحافظی گفت که بچم آبله گرفته!!!! وگرنه به قول شما اول می‌فهمیدم کلا زود جمع رو ترک میکردم

چقدر ترسناک الهی همتون خوب بشید

ما هم یه فامیل داریم به شدت بدذات یه بار به خواهرم که موهای پرپشت و بلند و فرفری داره از قصد روسری شپشی داد اینجور آدما چوب بدجنسی شون هم میخورن

من خیلی از جوش صورت بدم میاد شما تصور کن برای منی که انقدر رو زیبایی ام حساسم صورتم پر جوش بشهحالا م ...

من ۱۸ بودم گرفتم ی دونه رو لپم زد فقط بدنم بیشتز بود و تب

ان شاالله ک تنتون همیشه سلامت باشه  و هرگز هیچ بیماری نیاد سمتتون

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خوب کردی توهرجمعی یکی مریض بودبدون تعلل سریع بزنیدبیرون بعضیا گاون دست خودشون نیس

اصلا خیلی بدذات دروغگو تهمت زن و.... کاش فقططططط مریضی بود 

خدا لعنتشون کنه زندگی من با دوتا بچه به  مرض پاشوندن رسوندن و...

من ۱۸ بودم گرفتم ی دونه رو لپم زد فقط بدنم بیشتز بود و تبان شاالله ک تنتون همیشه سلامت باشه و هرگز ...

عه من فکر میکردم صورت پر بشه پس بازم خیلی بد نبود 

بازم ممنونم 

ولی شنیدم این چیزا به سیستم ایمنی هم مربوطه نه ؟ 

🔴 فلفل و انواع سرخ کردنی و شکلات و هر چیز تند و ادویه های زیاد شدیدا ممنوع

🔴 در حمام روی دانه ها اصلا لیف و کیسه نکشید.

🔸 صبح ناشتا یک لیوان آب جوشیده ولرم مخلوط با یک قاشق عسل طبیعی گون میل کنید. اگه بچه هست نصف لیوان بخوره.

❇️ درمان دوم:

مصرف یک لیوان مخلوط مساوی عرق کاسنی و شاهتره هر روز ساعت 15

❇️ درمان سوم:

مصرف روزانه یک کاسه سوپ جو

هر روز ساعت 10 صبح یک عدد لیمو شیرین بخورید.

یا یک قاچ هندوانه میل کند.

❇️ بعد از بیماری هم برای تقویت بدن آب سیب به همراه عسل طبیعی بسیار مفید هست.

🔹 هر صبح و شب روی دانه ها روغن قسط بمالید.

🔸 دوش آب ولرم مایل به سرد بگیرید.

سلام عزیزم

این کار ها رو انجام بدید ، بهتر میشی انشاءلله