2777
2789
عنوان

سکه یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 32 پست
الام با این قیمت که نباید خرید.فروردین هم سکه از ۱۰۳ گذشت بعدش رسید به ۷۷

میدونی اوج تحریم ۵ مهر شروع میشه شما مردمو گم راه نکن منم کاربریت رو ذخیره میکنم که ۵ ام به بعد یادت بندازم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

ظهر میفروشن نه صبح

عع طرف شما ظهر میفروشن ما ظهر میریم میخوابیم صبحا مغازه هامونو باز میکنیم 😁

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عع طرف شما ظهر میفروشن ما ظهر میریم میخوابیم صبحا مغازه هامونو باز میکنیم 😁

نه عزیزم انگار خبر نداری که بازارهای مالی ایران یازده به بعد فعال میشه .‌شهر من یا شما نداره

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
میدونی اوج تحریم ۵ مهر شروع میشه شما مردمو گم راه نکن منم کاربریت رو ذخیره میکنم که ۵ ام به بعد یادت ...

شما جو الکی نده نمیخواد یادآوری کنی. طلا و دلار موجود زنده نیستن که تغییر کنن رشد کنن. اینا رو خود دولت دستکاری میکنه تا  کسری بودجه شو جبران کنه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
نه عزیزم انگار خبر نداری که بازارهای مالی ایران یازده به بعد فعال میشه .‌شهر من یا شما نداره

نه عزیزم شهر ما خود نه و نیم که معازه ها باز شن طلا فر وشی هم میفرشه خبر هم دارم چون خودم همین دیروز ساعت ۱۰ صبح خریدم

شما جو الکی نده نمیخواد یادآوری کنی. طلا و دلار موجود زنده نیستن که تغییر کنن رشد کنن. اینا رو خود د ...

ایشون خودشون سوال کردن منم پاسخشونو دادم نگفتن بخریم یا نخریم گفتن چی بخریم شما سوالی که ازتون پرسیده نشده جواب نده

آره رفتم گرفتمحداقل زیر سرمهنه توی اپلیکیشن که نمی دونم فردا هست یا نه

فضای زندگی همه شده اپلیکیشن شما بهش اعتماد ندارب😂

ایشون خودشون سوال کردن منم پاسخشونو دادم نگفتن بخریم یا نخریم گفتن چی بخریم شما سوالی که ازتون پرسید ...

عجب رویی داری تو!! میای منو ریپلای میکنی بعد میگی نظر نده😂 

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
تو باغ نیستی تو بخر برو از شعبشون تحویل بگیر میتونی بری بگیریش طلاتو

حقیقتا نمی دونستم

ولی به عنوان یه آدم عاقل

و یه اصفهانی حسابگر 

باز احساس می کنم یه جای کار طلا فروشی های آنلاین می لنگه

عجب رویی داری تو!! میای منو ریپلای میکنی بعد میگی نظر نده😂

گفتی الان با این گرونی نباید خرید انگار من داشتم برا شما میگبتم که جواب دادی😃