2777
2789
سلام در شیپور هست اما ماشین 5 میلیونی هزینه تراشی خواهد کرد و جز دردسر چیزی نداره ان شاءالله ...

چه دعایه قشنگی وچه اقایه باشخصیتی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ماشین آبو آتیشه خیلی داری هزینه میکنی

😐

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
پنج میلیون پول دارم میخوام ماتیز بخرم  تایپیک زدم شماها ماتیزو پیشنهاد بدین مطمئن بشم بعد بخرم

😯😯😯

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢

شاید با پنج تومان بتونی یه ماشین قراضه بخری اما چند برابرش باید خرجش کنی که سر پا باشه آخرم همش یه جاش میلنگهو خرجش خیلی زیاد میشه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

به نظرم يكم بيشتر پول جمع كن،اينجورى از فرداى خريدنت بايد خرجش كنى،جم كن ايشالا بهترشو ميخرى

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
چرا فکر کردی با ۵تومن میتونی ماتیز بخری؟😲😲😲 آخه کی چنین حرفی بهت زده؟!!!!!

خودم 

دروغ چرا 

من پیش خودم میگفتم فسیل ماشینه دیگ نهایت ۳تومنه 

ولی من برا محکم کاری ۵میلیونمو گذاشتم کنار

یکم با من بمون...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز