2777
2789
عنوان

دخترم دوازدهم هست میگه مدرسه نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 36 پست
مدرسه منو پارسال بدبخت کرد بزگترین دلیل پشت کنکوری شدنم میومدم خسته بودم بیهوش میشدم دست خودم نبود ن ...

کلاس گرفته از مدرسه تا خونمون خیلی راهه و هزینه اسنپ زیاد میگه نمیام خونه می خونم 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تابستون با فیلما پیش رفته؟یا بنظرتون میمونه تنبلی می‌کنه؟

پیش رفته پارسال هم خیلی هاشو نیامد مدرسه نهایی هاشو همشو خوب شد غیر زیست تنبلی کرد نخوند برای امتحانش 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

خیلی خیلی ریسیکیه من خودم نمونه ۴۰۳ بودم معلمامون همه مولف کتاب تستی و تدریس ویدیویی موسسات معتبر داشتن مثل ماز یعنی در این حد و پانسیونم داشتیم تا روز قبل کنکور اول و خب تا اخرش با مدرسه بود و جوابم داد چون مهندسی کامپیوتر میخونم سال دوممه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

شما مدرسه رفتید ؟

بله تمام سه سالو رفتم مخصوصا دوازدهم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

دختر من چیکار کنه به نظرتون

بره مدرسه چون یکی از فامیلای ما امسال کنکوری بود اونم تیزهوشان الان به احتمال زیاد برق امیر کبیر میاره

مدرسه می‌رفت ؟

بله تا جایی که میدونم