2777
2789
عنوان

از شونزده شهریوره باشوهرم قهریم و

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 61 پست

اسی شوهر من اصلا ازم تعریف نمیکنه اصلا فقط تا میتونه منو تخریب میکنه همش میگه زشتی لبت کجه دماغت گنده هست و اینا هیچ وقت نشده ازم تعریف کنه ولی اگه جایی بخوایم بریم و من خوشکل شده بودم همینجوری نگام میکنه حتی به زبون نمیارع بگه خوشکل شدی .

همش خودشو از من بالاتر میدونه ، از دستپختم و همه چیمم ایراد میگیره اگه برم سمتش بغلش کنم میگه گرممه اگه نرم سمتش عین خیالشم نیست .

ولی خب از اون طرف حمایتگره پشتمه دل نازکی دارع هواسش به زندگیش هست و اینا .

چجوری باید با همچین ادمی وقتی قهره رفتار کرد؟

من پنج سال منت کشیشو میکردم الان دیگه میخوام تمومش کنم نوبت اونه  

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی شوهر من اصلا ازم تعریف نمیکنه اصلا فقط تا میتونه منو تخریب میکنه همش میگه زشتی لبت کجه دماغت گند ...

عزیزم بی تفاوتی

من بعد۲۳ روز عین خودش رفتارکردن نتیجه گرفتم که اومدخودش حرف زد و....

الانم بااینکه خیلی سختمه ولی حدالامکان نمیرم سمتش،اگه بیادپسش نمیزنم همراهی میکنم

بااینکه قبلترمیگفتم مثلاشنبه میاد باهام س میکنه بعدمیره هروقت دلش خاست میاد مثلا میره چهارشنبه

ومن هرروز فکرمیکنم الانه که بیاد ولی نمیاد سمتم وهی بقول گفتنی حریص ترم‌میکنه،اننارتشنه محبت و....نگهم میداره پس حالاکه اینه اون یه روز روزی هم که میاد سمتم منم محل سگ نمیدم وعین خودش بهونه میارم ومیگم دست نزن بهم یا....

ولی میدونی چیه نتونستم هیچوقت،چون بشدت آدم احساساتی ام،فقط تنهاکاری که بابتش به خودم‌افتخارمیکنم ومشاوره هاهم میگن اینه که نری سمتش ومن موفق شدم ۲۳ روز نرم سمتش که بعدش اون دیگه نتونست تحمل کنه،

فکرکن توخونه هرروزخوشگل میکردم وازکنارش ردمیشدم ولی انگارهیچکی توخونه نیست انگاریه شیء هست یه بالش یه میز😂

۲۳ روزززز همینکاروکردم تا خودش فهمید پخی نیست وبود ونبودش موثرنیست

فقط اگه حرفی میزد جواب میدادم

مثل شام چیه میگفتم

یا لباسم اتونداره

یا....

فقط پاسخ کوتاه درحد قرمه سبزی،اوکی بله،باشه همین وبس

الانم که باهم قهرنیستیم بازم نمیرم سمتش،تازه ازخونه مامانم اومدم ۴ روزع که منوندیده،یبارزنگ زدم که کی میای دنبالم وبعد اون کلازنم نزدم،گفتم اومد اومد نیومد فداسرم

به قهرنرفته بودماااا،خونه مامانم یه شهردیگس و....

خلاصه که یا طلاق یامثل خودش

بری سمتش هول میشه فکرمیکنه خرکیه😊

ببین یه چی تومایه های سمیرازخم کاری باش

وپول جمع کن فقطططط وسکه صوتی بخر

من ماهی ۶۰۰ تا۱ میلیون سکه میخرم خونه مامانم میزارم

که اگه روزی غلطی کرد که دیگه نشدموند،برای خودم مستقل باشم.

مثلا کلاسی میری یاچیزی میخری یا.... همیشه ۳۰۰ ۴۰۰ گرون تربگو تاپولتوبتونی ذخیره کنی🙂

میکاپ آرتیست مشهد_mua

خودش بعد۲۳ روز اومدحرف زد وآشتی کردفعلاخوبه

خوبه خداروشکر گلم لطفا مثل من بد عادتش نکن برا منم مقاوت میکردم خودش میومد سمتم اما من بد عادتش کردم 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭

اسی شوهر من اصلا ازم تعریف نمیکنه اصلا فقط تا میتونه منو تخریب میکنه همش میگه زشتی لبت کجه دماغت گند ...

سعی کن وقتی قهری لباس خوب بپوشی اما اصلا سمتشم نری 

بینتونم تلاش کنی بحث نشه

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭

عزیزم بی تفاوتیمن بعد۲۳ روز عین خودش رفتارکردن نتیجه گرفتم که اومدخودش حرف زد و....الانم بااینکه خیل ...

میاد دنبالت یه شهر دیگه ای چقدر فاصله دارین گلم 

وای یا حضرت عباس به خدا همه اینارو شوهر منم دارع و همیشه هم من میرم منت کشی الان دوهفتههست قهریم مقص ...

بزن تو جستجوی اینستا #خودشیفته‍ یا#نارسیست دقیقا همه چی میاددستتت

میکاپ آرتیست مشهد_mua

وای اصلا نرو سمتش ها من رفتم عادت کرد بدترم شد فک کن باید میرفتم سمتش کلی باهش ور میرفتم .. قهرم نبو ...

آخ کپی شوهرمن دیشب اینقدرو دور بودم

بعدگرفت خوابید🥲بعددوهفته اصلاانگارنه اننار

میکاپ آرتیست مشهد_mua

آخ کپی شوهرمن دیشب اینقدرو دور بودمبعدگرفت خوابید🥲بعددوهفته اصلاانگارنه اننار

شاید میل جنسی نداره قرصایی که میل جنسی زیاد میکنه بخر بریز تو غذاش جنسینگ و.. شوهر من میل جنسیش زیاد بود 

آخ کپی شوهرمن دیشب اینقدرو دور بودمبعدگرفت خوابید🥲بعددوهفته اصلاانگارنه اننار

اما چون غرور داشت اصلا نمیومد سمتم