2777
2789
عنوان

یه رل داشتم🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست
یه رل داشتیخوب نگهش نداشتیشغال اومد و بردشیک جا نشست و خوردش😂

افتاد‌تو چاه دست شویی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امید وارم آنیا کیه؟بلاگر مرد ستیز جدیده؟😂😂😂

😂😂

نه چند سالییییی میشه

اونم عشقه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
😂😂نه چند سالییییی میشهاونم عشقه

خوبه 

ایشالله با گوش دادن به حرفاشون و خیال پردازی بتونی پول دار بشی🗿👍😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

خوبه ایشالله با گوش دادن به حرفاشون و خیال پردازی بتونی پول دار بشی🗿👍😂

بعضی حرفاش حقه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بعضی حرفاش حقه

آره 

از 10 تا حرفش 9 تاش چرت و دروغ هس البته من فنش نیستم و فقط چنتا فیلم هاشو بیشتر ندیدم چون میخواستم ببینم که چرا این همه هیت میشه که فهمیدم واقعا حقش به اسم روان شناسان و نویسندگان بزرگ جهان حرف های چرت میزنه و تاحالا چندین بار ضایع شده بخاطر دروغاش و این وضعیت زندگیش بخاطر شوهر آمریکاییش هس که تو ترکیه پیدا کرده وگرنه الان اینجا نبود

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اره داشتم میگفتم‌ی رلدداشتم ک 🤮🤮🤮🤮

🤣

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

خوبه ایشالله با گوش دادن به حرفاشون و خیال پردازی بتونی پول دار بشی🗿👍😂

اونا به پولدار شدن کمک نمیکنن

به شناختن اقایون کمک میکنن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون