mahsa٠٠m مدیر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 عنوان امام رضا | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 31 پست بچه ها می خوام برم مشهد ، دختر مجردم ، ۳۱ سالمه ، چی بخونم بختم باز بشه؟ می خوام امسال ازدواج کنم ، چه سوره ای بخونم امام رضا و خدا به من خسته هم نگاه کنن😔💔 احساس می کنم فرصتامو از دست دادم ، خسته و ناامیدم 1404/06/30 | 09:37 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تینتاک95 عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1723 بله از خود خادمین بپرسید میگن کجا وایسید من یک هفته هست اومدم از مشهد کاش قبلتر میدونستم
973777771 عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 1359 چجوری ، به منم یاد بده😂 چند سالت بود؟ من قبلا شنیده بودم برین به خادمای امام رضا بگین براتون چله حق ... سلام زیارت عاشورا و سوره مزمل و نزدیک ضریح از ته دل دعاکردن.
mahsa٠٠m مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 ۳۰ دقیقه زل بزن به گنبد اگ دعایی چیزی هست باطل بشه نشنیده بودم ، ممنونم❤️❤️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 مرگ چرا؟ ایشالا ۱۲۰ ساله بشی ، بیخیال اینروزا هم میگذره ، بخدا منم شبا بی خوابم حالم بده همش ، خدا ب ... اسی برو مسجد گوهرشاد نماز امام زمانو بخون من یه خواسته ای داشتم اونجا گرفتم رفتی میشه دعاکنی اگر واااقعا نصیبمه قسمتم کنه به امام جواد قسمش بده(فاطمه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mahsa٠٠m مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 ۱۰۰۱ مرتبه یا رئوف و یا رحیم بگوب حضرت فاطمه و امام جواد قسمش بدهنماز امام جواد و بخون مرسی عزیزم🙏❤️
mahsa٠٠m مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 یه شب تا صبح رو اگه میتونی بیدار بمون احیا بگیر . قهوه بخور که خواب نری تو حرم منظورته؟ چی بخونم
mahsa٠٠m مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 من ۲۹ سالم بود کاری نکردم . با شوهرم دوست بودم و دوستش داشتم .با خانواده رفته بودیم مشهد از ته دلم ا ... چه جالب بود ، ایشالا خوشبخت باشی عزیزم ، عشقتون پایدار❤️ ولی منکه کسی تو زندگیم نیس چی ؟ امام رضا صدامو میشنوه؟
mahsa٠٠m مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 بعداز زیارت امام رضا برو سر مزار حاج آقا نخودکی از خادمان بپرس آدرسشو بهت میده حاج آقا رو به امام رض ... باشه عزیزم ممنون ، ولی خب خواستگار زیاد داشتم یا مناسب نبودن یا به دلم نبودم به هر حال جور نشد، احساس می کنم انگار بختمو بستن 😔
mahsa٠٠m مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 سلام زیارت عاشورا و سوره مزمل و نزدیک ضریح از ته دل دعاکردن. 🙏🙏😔
mahsa٠٠m مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 اسی برو مسجد گوهرشاد نماز امام زمانو بخون من یه خواسته ای داشتم اونجا گرفتم رفتی میشه دعاکنی اگر واا ... مرسی ایشالا خوشبخت باشی و هر چی خیره نصیبت بشه
mahsa٠٠m مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 534 ۱۰۰۱ مرتبه یا رئوف و یا رحیم بگوب حضرت فاطمه و امام جواد قسمش بدهنماز امام جواد و بخون نماز امام جواد ، مثل نماز صبحه ؟ هدیه کنم به امام جواد
zxfjfbudvudvhfjk عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 10538 من یک هفته هست اومدم از مشهد کاش قبلتر میدونستم اشکال نداره عزیزم ...
zxfjfbudvudvhfjk عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 10538 نماز امام جواد ، مثل نماز صبحه ؟ هدیه کنم به امام جواد بزن گوگل یجا هم هست میگن تو مسجد گوهرشاد مربوط ب امام زمان نمیدونم ولی اونجا هم برو نماز امام زمان رو بخون ...