2777
2789
بعضی مردا زورشون میاد زنها رانندگی میکنن نمیدونم چرا

چون متاسفانه جامعه مرد سالاری و خودشونو همیشهههه برتر میدونن خاک بر سرشون

برای آنچه اعتقاد دارید ایستادگی کنید؛ حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد🇮🇷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ب شما پیشنهادی ندادم استاتر وقتی دسش راه بیوفته خودش متوجه همچی میشه

خواهشا تو این تایپیک یه گوشه بشین ققط بخون. پیشنهادت به استارتر تو حلقم اه ینی چی ترافیک درست کنه که چون نفر پشتی کاری نمیتونه بکنه مقصره؟  این حجم از از خود راضی بودنو کجات جا دادی؟ 

ضمنا ریپ نزن نگات نمیکنم دایورتی

وا ولمون کن با این پیشنهادت شاید یکی مریض تو ماشینش داره اتفاقا بااااید راه بده چه حرفیه میزنی اوج ...

هیچ کجای دنیا، به اندازه ای که تو ایرانی عجولن نیستن. اگر از لاین سبقت حرکت نکنه مشکلی پیش نمیاد 

🦁☀️🙃

هیچ کجای دنیا، به اندازه ای که تو ایرانی عجولن نیستن. اگر از لاین سبقت حرکت نکنه مشکلی پیش نمیاد

قطعا تو لاین سرعت سبقت میگیرن دیگه عزیزم. استارتر باید چون استرس داره از لاین کندرو بره

قطعا تو لاین سرعت سبقت میگیرن دیگه عزیزم. استارتر باید چون استرس داره از لاین کندرو بره

نه عزیزم در جریان موتوری هایی که مثل ملخ رانندگی میکنن و افرادی که از لاین راست سبقت میگیریند یا در لاین سمت راست بوق میزنن هستید که، که توقع دارن پنج سانت با ماشین جلویی فاصله داشته باشید.

مردا کلا عصبی بشن دستشون میره رو بوق. منم اوایل مشکل استارتر رو داشتم و استرس میگرفتم. 

بعد یه مدت گذاشتم خودشونو پاره پوزه کنن، چون حق منه که با سرعت مجاز حرکت کنم و وحشی بازی درنیارم.  الان رانندگیم خوب شده.

🦁☀️🙃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز