2777
2789
چرا

اگه دانشجویی 

با این نپر 

این باعث میشه دو تا ادم حسابی هم میخوان بیان طرفت نیان

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

با توجه به شناختت از پارتنرت جملشو برای خودت معنی کن گاهی وقتا هم بد نیست اونی که بهش میگن بچه خونگی ...

اره دیگه خودش گفت من خلاف تو زندگیم زیاد کردم زبون بسته 

خودش علنا گفت که خراب بازی کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب این خیلی بده که اینجور گفته ….

بچه پاستوریزه بده؟؟؟؟؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

خیلی ناراحت کنندس بعد وقتی بهش میگم خوب برو دخترای آزاد و بگیر که راحت باشی ناراحت میشه😐😐😐 خوب مگ ...

عزیزم همچین پسرایی دنبال عشق و حالن‌ فقط از این پار.تی به اون پار.تی تا نیمه های شب تا دیروقت مشغول گل و الک.ل‌ و سیگار و ... هستن ارزش دختر پاک رو نمیدونن انگار تایپشون اینه تایپشون یه دختر مثل خودشونه هر.زه که مثل خودش پایه گندکاریاش‌ باشه باهاش عشق و حال کنه بدون هیچ محدودیتی ...! دختری مثل تو که خانواده داره درست حسابی محدودیت های به جا داره به دردش نمیخوره چون نمیتونه به چیزی میخواد با تو برسه نمیتونه تا صبح با تو مهمونی باشه نمیتونه با تو عر.ق بخوره نمیتونه باهات بخوا.به یا تا دیروقت ازت سواستفاده کنه ... همچین پسرایی به همیچین اهدافی میخوان برسن خودتو وقتتو و عمرتو به پای همچین افرادی هدر نده زمانتو تلف کن و از همه مهم مراقب خودت باش میخواد با حرفایی مثل اینکه تو زیادی نوب و املی گولت بزنه مراقب خودتو و خوبیات باش و وقتتو هدر نده برای آدم اشتباه♥️ 

اره دیگه خودش گفت من خلاف تو زندگیم زیاد کردم زبون بسته خودش علنا گفت که خراب بازی کرده

حالت تحقیرم ممکنه نداشته باشه و قصد بدی نباشه یه مثالی زده که به وضوح بدونی چیکارس 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
عزیزم همچین پسرایی دنبال عشق و حالن‌ فقط از این پار.تی به اون پار.تی تا نیمه های شب تا دیروقت مشغول ...

اخه اومد خاستگاری و میگه خیلی عاشقمه خانوادم خیلی پسند نکردن ولی گفتن پیش مشاور برید و باید ازش تحقیق بشه

اخه اومد خاستگاری و میگه خیلی عاشقمه خانوادم خیلی پسند نکردن ولی گفتن پیش مشاور برید و باید ازش تحقی ...

حالا همون راه مشاوره رو طی کنید که هرچی صلاح بود اتفاق بیوفته