2777
2789
عنوان

تاپیک گرم طلا😅

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 34 پست
واقعا شغلشون چیههه خوشبحال بچه هاشونه حتما

اصلا خوشبخت نیستن اصلاااا

یکیش ارث زمین کشاورزی باغ رسیده خودشون کار کردن معامله ماشین و انبار گندم و جو دارن ویلا های چند هزار متری دارن ک باید بگم چهار بچه داره همه مجرد زشتن ولی خواستگار پولدار هم دارن اما هر کدوم به یه بهانه ای ولشون میکنن کلیم تازه پیش هم میخوابن 🙄

یکیش تو دارایی اشتباه نکنم چهار سال پیش فقط یه ویلا خرید تو شمال 25تومن دخترش هم خارج 

یکیش بانکی ک خیلی زندگی لاکچری دارن ولی زنه از تیکه پارچه روسری دوخته لباس دوخته اما طلا هاش اینقدر بود ک داد پسرش طلا فروشی زد اون یکی پسرش هم اشتباه نکنم تو اکراین پزشکی میخوند ولی پسر طلا فروشش دختر داییش زنش بود همین پسره اهل پارتی مادره دخالت گر داغون باعث طلاق دختره شدن 

دختر داییم تو گمرک بود شوهرش خب قطعا بار قاچاق آزاد می‌کرد الان باربری داره اگه یک کیلو طلا نداشته باشه ثروت شون چند کیلو طلا می ارزه ده سال پیش سه خونه داشتن ک کلا 5سال بود عروسی کرده بودن 🙃

خودش خونه داره همسرش نمایشگاه ماشین داره و یه تالار باغ داره  ۲۰ ساله ازدواج کرده خرد خرد طلا خ ...

میدونی چی کم داره؟ افرین فرزند خونده🤣🥲 #شوخی‍ 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا خوشبخت نیستن اصلاااایکیش ارث زمین کشاورزی باغ رسیده خودشون کار کردن معامله ماشین و انبار گندم و ...

چقد بد استفاده کردن ازین همه ثروت🥲🥲 بخدا اگه این پول دست من بود یه کشور اداره میکردم😂😭

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

میدونی چی کم داره؟ افرین فرزند خونده🤣🥲 #شوخی‍

😂😂😂نه عزیزم زندگیشون زیاد قشنگ نیست ...یعنی دهن زن رو با پول و طلا میبندن و مطیعش میکنن همین خواهر شوهرم بیست ساله با مادر شوهر پدر شوهر شریک زندگی میکنه و تمام کارای خانواده همسرش رو انجام میده خیلی دختر خوب و صبوریه من که با تمام کمبودهای زندگیم یه روز زندگیم رو با اون عوض نمیکنم

چقد بد استفاده کردن ازین همه ثروت🥲🥲 بخدا اگه این پول دست من بود یه کشور اداره میکردم😂😭

😂😂😂عزیزم اینطوری میرن زن آدم پولدار میشن یا زن پولدار برا بچشون میگیرن بابا من سی ساله ازدواج کرده تازه داره خونه دار میشه بعد دختر خاله مامانم ده سال پیش میگفت اینجا خیلی راحت میشه خونه خرید ☹️😂خودشون وقتی بنز300تومن بود بنز خریدن 🙂حالا با 300تومن پراید دست دوم 10سال کار کرد میدن بهت