2777
2789
عنوان

تاپیک گرم طلا😅

350 بازدید | 34 پست

چقد دوست داشتم ینفر بیاد بگه یک کیلو طلا دارم😂😭 ببینید ی کیلو چقد زیاد میشه اونوقت 

واقعا کسی هست یه کیلو طلا داشته باشه؟ 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خواهر شوهر من یه کیلو و دویست گرم داره

👀خدایا 

شغلش چیه

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

خالم ۴ ملیارد طلا داره رئیس یه شرکتیه

خوشبحال بچه هاش😂💚

بعلههه

زن عموم 

معتقده معدن طلا توی خونه زندگی اینه ولی استفاده نمیکنه چون چشم میخوره 🥴

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

اره من دارم

ایول 

شغلتون چیه

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز