2821
2789
قدیمی یعنی چی؟! خب هر چقدر هم اسم جدید و بروز انتخاب کنـه ۱٠ سال دیگه یکی دیگه میاد میگه قدیمی شده😐 ...

خب ده سال دیگه اسم جدید الان به سنش میخوره کاملا همونجور که پسرای بزرگسال این اسما براشون قدیمی نیست وقشنگه در کل همه اسما به هرحال قدیمی ان مخصوصا اگه اصیل باشن ولی بچه ها وقتی بزرگ بشن اسمش  رو با همسن خودش مقایسه میکنه وممکنه خوشش نیاد 

اره درکل اسم باید اصالت داشته باشه ومعنی خوب چون بچه وقتی بزرگ بشه واسمشو دوست نداشته باشه پدر مادرش ...

خب اسمای بدی نیستن که بچه ناراحت باشه بخاطرشون، کمتر شنیده میشن میدونید منطورم چیه الان آراز و اراد انقدر زیاد شده که صدا بزنی نصف بچها برمیگردن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب ده سال دیگه اسم جدید الان به سنش میخوره کاملا همونجور که پسرای بزرگسال این اسما براشون قدیمی نیست ...

بچـه ای ک عاقل باشـه و درست تربیت شده باشـه هیچوقت نمیاد از این لوس بازی ها در بیارـه ک چرا اسم من فلان چرا بهمـان. 

البته این نظر منـه. 

اسم بردیائـم ی اسم اصیل ایرانـی ـه. 

بچـه ای ک عاقل باشـه و درست تربیت شده باشـه هیچوقت نمیاد از این لوس بازی ها در بیارـه ک چرا اسم من ف ...

اره میدونم اصیل هرکی هرچی دوست دار میزاره منم نظرم این بود به هرحال چون این مورد هارو اطرافم دیدم گفتم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز