2777
2789
عنوان

چرا دیگه کسی تاپیک جنجالی نمیزنه😂❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 78 پست
سلام خوبی جیگرن بابا وای میدونی اخه خدمتکار داره 🤣🤣🤣🤣توحیاط رو تک شعله براش کباب میزنه لواشارو م ...

وای عاشقتم😂😂😂😂😂😂😂

امروز میگفت نوه دار شده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اره ی فحشایی داده بود منم خوندم شکم ب پایین اصلا ی وضعی

ای وای.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابت معلوم نبود شناسنامه کدوم بدبختی میذاشتیکی مثل کاربر فزوعی بود

🤣🤣🤣

من فزوعی هم نمیشناسم فقط ایلدا رو میشناختم ک از اول میدونستم فیکه

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

الان که جنجالی ترین وقت سایت

همش شده مادرزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره بخدا خودش گفت

چه جالب.همیسه فکر میکردم وضع مالیشون ضعیفه آخه عکس گذاشته بود موهاشو خودش تو خونه رنگ میزد داغون شده بود مو هاش آرایشگاه نمیرفت

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نههههه شما بزنین من تعلیق میشم😄

وایی الان میخواستم تایپیک با عنوان بیایید دعوا کنیم بزنم😂😂😂😂

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

یکی آرام جانم همسرم بودیع چندتا بود یادم رفته خیلی کاربری داره

۱۷تا سیم کارت از کجا میارن؟😶

من تو ۲تاش موندم البته فقط یه کاربری دارم اون سیم کارتم هنوز آلوده به سایت نشده🤣

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

چند ماه پیش یه کاربری گفت بهم فحش جنسی داده قرار بود اسکرین چت بذاره تایید نشد نمی‌دونم راست گفت یا ...

راست میگه

منو که پدرمو درآورده هرروز فحشم میده قفل میکنه بعد چون پست هلش نمونه گزارش میزنه حذف بشه

آخرین بار یکی از فحش هاش پیدا کردم دادم نی نی یار تعلیق انگار چند روزه کرده بود

بعد دوباره امروز اومد که نی نی یار گفت به مدیریت سایت گفته واسش تصمیم بگیرن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

شما که کاربری فیکش هستی رو من ریپ نزن

مشکل داری تو کلا..تو این سایت هرکی خلاف نظرت باشه فیکه.دیگه این اخلاقتو همه کاربرا می‌دونن تو ی تاپیک دقیقا ب ۳۰نفر گفتی فیک..ی جور برخورد میکنی انگار سند این سایتو ب عنوان ارثیه زدن ب نامت

۱۷تا سیم کارت از کجا میارن؟😶من تو ۲تاش موندم البته فقط یه کاربری دارم اون سیم کارتم هنوز آلوده به س ...

من از پس همین یه کاربری هم بر نمیام

2790
2778
2791
2779
2792