2777
2789

سلام خانوما من دیروز دکتر بودم دکترم متخصص هم هست ولی گفت قرص جلوگیری عوارضی نداره هنوز ثابت نشده راحت استفاده کن به نظر شما همینطوره چکار کنم جلو شوهرمم گفت اونم از خدا خواسته اخه از طبیعی کاندوم بدش میاد 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم من تا حالا از قرص استفاده نکردم .

ولی یکی از فامیلامون که استفاده کرده بود با قرص حامله شده بود میگفت دکترش گفته بدنش قرصو قبول نمیکرده

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

همه ي روش ها خطا داره بايد دو تا روشو باهم انجام داد

خدا همه ي خانوما رو از بارداري ناخواسته در أمان نگه داره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

اخه ممکن قرص عوارض نداشته باشه این بچه دووم واقعا سخته میترسم ناخواسته باردار شم بخاطر همینم خودم از طبیعی میترسم وهم شوهرم قبول نمیکنه در ضمن سنمم 24نمیدونم این چند سالو چکار کنم انگار کابوس شده

منم دارم قرص میخورم ی سال بیشتره میخورم.پسرمم دوسالش.قبل بارداری هم ی نزدیک ی سالی قرص خوردم.دکترم میگه دستگاه البته ی دستگاه گرون گفت ی ی میلیونی میشه وتسم  چون اندومتریوزم دارم گفت بیا بزارم ولی فعلا قرص ساخته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

عزیزم من چهار سال اچ دی استفاده کردم الان پنج سال لیمویی استفاده میکنم عوارضش زیاد نیست تو اینترنت سرچ کن ببین ...... ولی مردا از خداشونه ما زنا همه چی رو گردن بگیریم 

خوردن قرص و آموكسي سيلينو و پرومتازين و چند قلم داروي ديگه باهم اثر قرصو ازبين مي بره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
منم دارم قرص میخورم ی سال بیشتره میخورم.پسرمم دوسالش.قبل بارداری هم ی نزدیک ی سالی قرص خوردم.دکترم م ...

اسم دستگاهو مي گي لطفا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز