سلام خانوما من دیروز دکتر بودم دکترم متخصص هم هست ولی گفت قرص جلوگیری عوارضی نداره هنوز ثابت نشده راحت استفاده کن به نظر شما همینطوره چکار کنم جلو شوهرمم گفت اونم از خدا خواسته اخه از طبیعی کاندوم بدش میاد
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اخه ممکن قرص عوارض نداشته باشه این بچه دووم واقعا سخته میترسم ناخواسته باردار شم بخاطر همینم خودم از طبیعی میترسم وهم شوهرم قبول نمیکنه در ضمن سنمم 24نمیدونم این چند سالو چکار کنم انگار کابوس شده
منم دارم قرص میخورم ی سال بیشتره میخورم.پسرمم دوسالش.قبل بارداری هم ی نزدیک ی سالی قرص خوردم.دکترم میگه دستگاه البته ی دستگاه گرون گفت ی ی میلیونی میشه وتسم چون اندومتریوزم دارم گفت بیا بزارم ولی فعلا قرص ساخته
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
عزیزم من چهار سال اچ دی استفاده کردم الان پنج سال لیمویی استفاده میکنم عوارضش زیاد نیست تو اینترنت سرچ کن ببین ...... ولی مردا از خداشونه ما زنا همه چی رو گردن بگیریم