2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان مثلا تاپیک تربیت فرزند میزنی میبینی همه نظر میدن بزن تو دهنش بچت لوسه فلان بدبخت اطرافیان بچه تو رو تحمل میکنن تاپیک شوهر میزنی میگن طلاق بگیر غلط کردی بعد میری تو کاربری طرف میبینی ۱۶ سالشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
چون کاربرا۳دسته شدن دسته اول بچه مدرسه ای دسته دوم فیک ودسته سوم فضولایابقول خودشون کاراگاه

دورهمی ها رو یادت رفت 🤭

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

تا وقتی مادرزن تاپیکاش پر بازدید میشه چ‌ توقعی میشه داشت نی نی سایت فقط دهه نود خوب بود سطح شعور رو‌تو تاپیکا قدیم میشه دید

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من حتی میام تاپیک میزنم که تجربه هامونو بهم بگیم ولی مثل اینکه تاپیکای خاله زنکی فقط طرفدار داره

وای دقیقا

اصلا قبلا تاپیکی بدون پست نمیموند الان ی راهنمایی بخوای هیچی پست نمیخوره باید پاک کنی

من حتی میام تاپیک میزنم که تجربه هامونو بهم بگیم ولی مثل اینکه تاپیکای خاله زنکی فقط طرفدار داره

دقیقا

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)