2777
2789
2790
2778
عنوان

بعد ظـهور گـوش به فرمـان فرمـانـده ایم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 7956 بازدید | 1145 پست
لیلای منی مجنون تو ام 🥺🕊💐🌸🌱 یا صاحب الزمان اقا جان تنها خودتون از عشق من از قلب و جان و روح من ...

🌹قبول حق عشق به حجتش در وجود هممون در فزون♥️  

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه»

♥️

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🟢 تا کجا امام زمانت را دوست داری ؟صدای کبوترها خانه را پر کرده بود.امام نشسته بود روی تخت، داخل حیا ...

🌻

🌹

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

#الهم‍ عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا من خیر انصاره واعوانه والمستشهدین بین بدین🤲🌸🌸🌹🌹

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز