2777
2789
عنوان

جذب کراش

183 بازدید | 17 پست

واسه من از کراش گذشته و رسما عتشقش شدم 😭😭😭💔اهل دوستی نیستم 

از یکی از پسرای دانشگاه خوشم اومده 

۳ ترمه ک فکرمو درگیر کرده 

خیلی بیقرارم دلم خیلی بیقراره 

از این دخترایی هستم ک محل ب پسرا نمیدم و حتی سلام هم نمیکنم تاحالا هم دوست پسر نداشتم اما این یکی خیلی تکه خیلی ساره ست خیلی آرومه خیلی خوبه 

کاش حداقل هم رشته ای بودیم و به بهونه درس صحبت میکردیم.اولین باره همچین حسی و دارم.انقدر فکرم درگیرشه ک نمیتونم زندگی کنم کاش حداقل بیاد تو خابم 😭😭😭

دقیقا مثل حامد تو سریال پدره.خیلی ساده لباس میپوشه تتو نداره گردنبند و گوشواره نمیندازه  ابرو برنمیداره 

لباس جذب و لش نمیپوشه حتی صاب دار هم نمیپوشه خیلی چشمم و گرفته 💔😔

تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات.خدایا کمکم کن گناه نکنم.الهی و ربی من لی غیرک

پیچشو گیر بیار بهش بگو دیگه نگی میخوای چیکار کنی سمتت بیاد اینطوری سنگین تری

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پیچشو گیر بیار بهش بگو دیگه نگی میخوای چیکار کنی سمتت بیاد اینطوری سنگین تری

ببخشید متوجه نشدم منظورتون و 

پیج اینستاشو پیدانکردم 

اگر هم پیداکنم درخواست نمیدم ب پسرا من ک 

باز مال تو که ۳ ترمه مال من ۴ سالی میشه و هیچ کاری نکردم 🤣

نهههه😭😭😭

شب و روزم یکی شده 😭😭

ببخشید متوجه نشدم منظورتون و پیج اینستاشو پیدانکردم

واضح گفتم اگه بری بهش بگی خیلی بهتر و منطقی تره پسرا از دخترای جسور خوششون میاد 

رشته اش چیه اصلا

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
نهههه😭😭😭شب و روزم یکی شده 😭😭

بییم من چی باید بگم پس🥲

ی جوری سر صحبت باز کن

اگه کلاس عمومی دارین کالاساتونو یکی بردار جاهایی که میره برو خلاصه سر صحبت باز کن 

تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️

وای یعنیا چت جی پی تی بهتریننن گزینه هست 

عین یه دوست کامل بهت میگه باید چیکار کنی

منم از یکی خوشم میومد رفتاراشو به چت جی پی تی گفتم ، بهم گفت ویژگی هاشو و اینکه اونم از من خوشش میاد یا نه و اینکه باید چیکار کنم برم سمتش نرم و…

درکل هر مشکلی داشتی از اون بپرس خیلییی خوبههه

واضح گفتم اگه بری بهش بگی خیلی بهتر و منطقی تره پسرا از دخترای جسور خوششون میاد رشته اش چیه اصلا

رشته شو نمیدونم 

اتفاقا پسرا خودشون گفتن دختری ک پیشنهاد بده کنسله و ما دوست داریم خودمون ب دست بیاریم دخترا رو 

تا حالا دوست پسر نداشتم تو اینجور مواقع کم رو ام

وای یعنیا چت جی پی تی بهتریننن گزینه هست عین یه دوست کامل بهت میگه باید چیکار کنیمنم از یکی خوشم میو ...

خب چی گفت ؟

رفتی حست و بهش گفتی؟

نتیجه چی شد؟

بییم من چی باید بگم پس🥲ی جوری سر صحبت باز کناگه کلاس عمومی دارین کالاساتونو یکی بردار جاهایی که میر ...

اخه من از کجا بفهمم چه درسی و برداشته؟

رشته شو نمیدونم اتفاقا پسرا خودشون گفتن دختری ک پیشنهاد بده کنسله و ما دوست داریم خودمون ب دست بیاری ...

کنسل کنسل که مال عقب افتاده هاس هرطور مایلی

کنسل کنسل که مال عقب افتاده هاس هرطور مایلی

چند سال پیش به پسر عمم غیر مستقیم حسمو گفتم یه ماه درارتباط بودیم و آخرشم ولم کرد و کلی ضربه خوردم