2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی❤️ای کیو قراره منبع دومم شه پس تست زنیشو همون موقع مرور و جمعبندی شروع کنم میرسن

ن ببین یه منبع انتخاب کن اگ تجربی زیست حداکثر دو منبع براساس قلم چی ام بخون پلی بقیه فق یه منبع چون دوتا انتخاب کنی نمیرسی بعد اصن خیلیا حتی ژودم شروع میکنن ی منبع رو خوب میخونن نه اینکه برن سراغ دو تا منبع

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
من می‌خوام فرهنگیان بیارم پشت کنکوری ام آنقدر انگیزه ام کمه

عای منم اصلا نمیتونم بخونم مشاورم گرفتم ولی هیچی به هیچی 

هنوز شروع نکردم امروز چیزی بخونم

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

ن ببین یه منبع انتخاب کن اگ تجربی زیست حداکثر دو منبع براساس قلم چی ام بخون پلی بقیه فق یه منبع چون ...

منبع اول که خیلی سبزه ولی میخوام ماز شرکت کنم،طبق کلاساشم پیش برم یعنی ب نظر شما بیخیال منبع دوم شم؟

منبع اول که خیلی سبزه ولی میخوام ماز شرکت کنم،طبق کلاساشم پیش برم یعنی ب نظر شما بیخیال منبع دوم شم؟

به نظرم نمیرسی دوتا منبع رو کار کنی بعد استرس میگیری ک چرا نمیتونی دیه کلا همه چی خراب میشه تمرکزت روی یه منبع باشه ولی سعی کن تست زیست زیاد بزنی مثلا آی کیو کامل یه کتاب دیگه هم تستاشو یکی در میون بزن کتاب دور خودت جم نکن 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
به نظرم نمیرسی دوتا منبع رو کار کنی بعد استرس میگیری ک چرا نمیتونی دیه کلا همه چی خراب میشه تمرکزت ر ...

اول منبع اولو ک تموم کردم بعدش میرم سراغ ای کیو درسته؟

فقط برای زیست؟

بقیه چی پس؟

اول منبع اولو ک تموم کردم بعدش میرم سراغ ای کیو درسته؟فقط برای زیست؟بقیه چی پس؟

آی کیو رو برا زیست آموزشی بزن گزینه ب گزینه رو تحلیل کن بعد سعی کن آزمون بزنی تحلیل کنی بعد برو سراغ کتاب دیه یک درمیون بزن تستاشو این سری بدون نگاه ب پاسخنامه تستا رو بزن درستا رو نخون جوابشو فق غلطا رو تحلیل کن

بقیه ام ی منبع مثن من خودم خیلی سبز تک پایه واسه شیمی 

بانک تست قضاتی واسه فیزیک آی کیو جامع ریاضی میزنم فق