2777
2789
عشقتون پایدار

فداتشم عریزم

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه دختره هس توو دارو خونه پوستش گندمی بور هست

موهای خرمایی روشن چشای درشت و معصومانه عسلی روشن مژه های پر و  بلند خرمایی

دماغ عروسکی دهن غنچه  و لبای عروسکی

فرق از وسط باز میکنه میپیچونه موهاشو

اندامشم لاغر و ظریف و عروسکی قد متوسط

انقد این دختر نازه و بی بی فیس

همش میگم کاش اون شکلی بودم

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتش کنه.میشه چهرش توصیف کنید؟

صورت گرد 

گونه برجسته 

بینی نخودی 

چشمای خوشگل 

لبای متوسط 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شبیه کسی نیست؟

خودمو بگم ابروهام پر پیوندی که من همیشه پیوندشو برمیدارم مشکی و حالت راسته هستش چشام تقریبا درشت و عسلیه صورتم سفیده بینیم نیم رخ مث عملیا سربالاست ی چاله گونه ی طرف صورتم دارم موهام تا پایین کمرم و مشکی و هر جا میرم میگن که کراتینه کردم و قدم 169وزنم 66 مژهام هم هرجا میبینن فک میکنن لیفت کردم

چهرت توصیف کن

هر کس یک چهره داره خاص داره 

اما چشمام زیتونی موهام لایت بور مژه هام خدادی بلند نیاز نمیبینم کاشت انجام بدم فقط لیفت مژه و ابرو می‌کنم 

صورت بعد حموم عجیب سفید 

صورتم صاف دماغم عملی آب هام با یک سی سی ژل

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دخترخاله ی همسرم

متولد دهه ی پنجاه هست

و بسیاررررر زیبا 

همه ی اجزای صورتش بهم میان 

پوست خیلی خوب ( هیچی نمیزنه ) 

موهای خوش حالت و زیبا

بدون آرایش شکل ماهه 

برای عروسی همه ی اقوام میرن آرایشگاه و کلی هزینه و ...

ایشون میاد با  یه مداد ساده تو چشم و یه رژ لب  و یه لباس ساده از همه خوشگل تره 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
مهربونیت >>خدا نگهدار برات عزیزم ایشالا پایدار بمونید ❤️

فداتشم عزیزم مرسی🥹

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤