2777
2789
عنوان

خون‌ریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 40 پست
خب چرا دکتر نمیری عزیزم؟ و اینم بگم شاید پریود شدی چون بعضیا اوایل رابطه تا یکمدت هورمون ها تغییر می ...

دقیقا همین طور بود پریود شده بودم و دکتر گفت این مون پریودی هست و معاینه کرد گفت مشکلی نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه هفتس ازدواج کردی چجوری برا اولین بار رابطه داشتی؟!

پنج ماه هم عقد بودیم قبلش دو سال هم نامزد بودیم و بعد ازدواج و مراسم ،یک هفته بعدش برای اولین بار رابطه برقرار کردیم و هایمن از بین رفت . چون صلاح دیدیم این موقع این اتفاق بیفته .

سوالهایی می‌پرسیدااا

تبریک میگم عروس خوشبخت باشید ببین تو مجددا پریود شدی به خاطر خستگی واسترسع عروسیت چون درد داری پریود ...

سلام عزیزم متشکرم سلامت باشید بله همینطور بود الان خداروشکر بسیار خوبم 

سلام عزیزم متشکرم سلامت باشید بله همینطور بود الان خداروشکر بسیار خوبم

شکر خدا ، ببین قرص مفنامیک اسید بخور خیلی خوبه خون ریزی رو کم می کنه من بعد کورتاژم دکتر بهم داده بود دردم کم می کنه

دقیقا همین طور بود پریود شده بودم و دکتر گفت این مون پریودی هست و معاینه کرد گفت مشکلی نیست

خداروشکر

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز